שוטרי מחוז צפון עצרו אתמול (שני) ארבעה קטינים שאיימו על מוכרת שמכרה דגלי ישראל תוך כדי שהם מאיימים עליה כי הם תושבי עזה והשטחים. הבוקר הם הובאו לדין הארכת מעצר.
אתמול, בשעות הצהריים התקבל דיווח על מספר צעירים שהגיעו לחנות מזכרות בכפר כנא ודרשו מהמוכרת להפסיק למכור דגלי ישראל תוך כדי שהם מאיימים עליה כי הם תושבי עזה וג’נין ומתעדים את עצמם בביצוע המעשה. עם קבלת הדיווח נפתחה חקירה מהירה ותוך זמן קצר נעצרו ארבעת החשודים כולם קטינים תושבי כפר כנא.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
הבוקר החשודים יובאו בפני בית המשפט בנצרת בבקשת המשטרה להאריך את מעצרם. ממשטרת ישראל נמסר כי בימים אלו פועלת המשטרה ביתר שאת תוך שימוש בכל האמצעים העומדים לרשותה למעצרם של חשודים באלימות מכל סוג שהוא.
משטרת ישראל קוראת למנהיגים הפורמלים והבלתי פורמלים בישובים ולאנשי החינוך וההורים לפעול למניעת התנהגות בריונית ואלימה, אירועים מסוג זה עלולים להטיל צל כבד על מרקם היחסים בין התושבים.
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
מישקה
קודם כל מכות רצח. אחר כך לברר
20:23 07.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גיא סבו
להחזירם הביתה מיד לעזה שם הם גרים לטענתם.
19:06 07.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גיא סבו
להחזיר אותם מיד הביתה שלפי טענתם הוא עזה.
19:04 07.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אשר
פראי אדם. קופצים כמו קופים.
18:00 07.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
לחסל את הנאצים. למה עוצריםצאת התתי אדם ? כדי ששופטי השמאל ישחררו אותם ?
16:40 07.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר