מאבטח כבן 60 נפצע בצהריים (שלישי) במעלה אדומים באורח בינוני, לאחר שפלסטיני דקר אותו ונמלט לאחד הכפרים הערבים הסמוכים. המאבטח פונה לבית החולים הדסה הר הצופים.
אירוע הטרור מצטרף לשני אירועי טרור שהתרחשו אתמול בירושלים.
אמש (שני) נורה חייל שעמד בתחנת הסעה במזרח ירושלים על ידי אלמונים רכובים על אופנוע. הוא נפגע בבטנו מהירי ומצבו מוגדר בינוני עד קשה. היורים נמלטו והמשטרה פתחה בסריקות אחריהם.
משה לוי חובש איחוד הצלה מסר: "כשהגעתי לזירה אזרחים סיפרו לנו כי מדובר באופנוע שביצע ירי ונמלט, אני וחובשים נוספים הענקנו טיפול ראשוני לצעיר שנפגע מירי ולאחר טיפול ראשוני בזירה הוא פונה לבית החולים הדסה הר הצופים במצב קשה וכשהוא סובל מפגיעת ירי בפלג גופו העליון, כוחות גדולים של משטרה פעלו במקום".
מוקדם יותר, נהג טרקטור פגע באוטובוס והפך אותו על צידו. בפיגוע נהרג אברהם וואלעס הי"ד חסיד 'תולדות אהרון' בן 29. ואלעס נהרג על ידי המחבל הערבי נהג הטרקטור, לפני שזה יצא לרחוב וניסה להפוך אוטובוס. בסיום האירוע נורה המחבל על ידי איש שב"ס ושוטר למוות.
צפו בתיעוד מזירת פיגוע הדקירה מעלה אדומים. צילום: אודי לזר, סוכנות תצפית
[[[https://www.youtube.com/watch?v=k7ieaUx1oQk&feature=em-uploademail]]]
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
צהרי תשעה באב.
האקרים הקוראים לשחרור פלסתין משבשים את הקשר עם ערוץ 7.
16:52 05.08.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר