איש התקשורת הערבי, מוחמד מג'אדלה, פרסם בחשבון הטוויטר שלו ציוץ בו הוא טוען כי אחרי המלחמה חייב להיות שלום בין ישראל לפלסטינים. דבריו של מג'אדלה עוררו תגובות רבות, כשרובן המוחלט שוללות את דבריו.

"דווקא עכשיו יותר מתמיד, וכשזה לא אופנתי או מתקבל להגיד, אני מאמין בשלום", כתב מג'אדלה. "שלום אמיתי שיבטיח לישראלים את הביטחון בבתים שלהם, שלום אמיתי שיעניק לפלסטינים את הזכויות שלהם. לא נולדנו כאן כדי לחיות על חרבנו לעד, דווקא ברגעי הייאוש צריך להאמין שאחרי המלחמה חייב להגיע השלום".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

יאיר שרקי בעימות באולפן חדשות 12. ארכיון

הגולשים פחות התחברו לקריאת השלום של מג'אדלה ואחד מהם כתב: "כבר יותר מ 100 שנה, העם המטונף שלך פועל בכל דרך ע"מ לחסל את כל היהודים בארץ ישראל. אין יותר מדויק מהמשפט המכונן של גולדה מאיר: "אם הערבים יניחו את נשקם, לא תהיה יותר מלחמה. אם ישראל תניח את נשקה, לא תהיה יותר מדינת ישראל".

מגיב אחר כתב: "אני מאמין בשלום ולהתראות, אתה תאמין במה שאתה רוצה, שלום עם צמאי דם, לא היה ולא יהיה".

מספר גולשים פרסמו תגובה זהה וכתבו: "אין שלום עם נאצים".