חדשות

אחרי הנאום המרגש: ביידן ונתניהו שוחחו פעם נוספת

ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב ג'ו ביידן שוחחו בפעם השנייה מאז נאומו בבית הלבן. במקביל המלך צ'ארלס שוחח עם נשיא המדינה יצחק הרצוג והביע את תנחומיו לעם בישראל

אחרי הנאום המרגש: ביידן ונתניהו שוחחו פעם נוספת
צילום: Photo by Amos Ben Gershom/GPO

ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב ג'ו ביידן שוחחו היום (רביעי) פעם נוספת מאז נאומו אמש בבית הלבן. לדברי לשכת ראש הממשלה, נתניהו הודה לנשיא על דברי התמיכה העוצמתיים שאמר לאחר שיחתם האחרונה אתמול ועל תמיכתו הבלתי מסויגת במדינת ישראל.

כזכור, אמש (שלישי) נשיא ארה"ב ג'ו ביידן נשא הצהרה לתקשורת, בה התייחס פעם נוספת למלחמה בדרום וחזר על תמיכתו בישראל ובתום הנאום שוחחו השניים. נתניהו אמר לביידן: "אדוני הנשיא, ג'ו. אני רוצה להודות לך על תמיכתך המתמשכת והבלתי מעורערת ועל כל הסיוע מהממשל האמריקני.

בנוסף, המלך צ'ארלס שוחח היום עם נשיא המדינה יצחק הרצוג והביע לדבריו את תנחומיו ואת הזעזוע העמוק שהוא חש מהפעולות הנפשעות והברבריות של ארגון הטרור חמאס במתקפה כלפי אזרחי ישראל. כמו כן, הם שוחחו על הטבח הנורא שאירע בדרום הארץ. הרצוג הודה למלך על תמיכתו בעם בישראל ואמר: "כי זו אמירה מנחמת וחשובה לעם בישראל ולעם היהודי כולו".

המלך צ'ארלס, התקשר להרצוג להביע את תנחומיו (הדס פרוש\פלאש 90)

תגובות

1
1
דוד
11.10.23

להעמיד לדין שופטי בגץ לבג"ץ חלק גדול בנרצחים בגלל פסיקות לטובת מחבלים . בתקופת רבין בג"ץ שיחרר כמות גדולה של מחבלי חמאס בפסיקה של בגץ . להעמיד לדין שופטים שפסקו לטובת מחבלי חמאס מחבלים שחזרו לפיגועים ועוד. מה שופט ישחרר מחבל שהרג יהודי והשופט יש לו חלק כמובן בגלל החלטה שגויה