הזמר נתן גושן ואשתו לירון החלו אתמול לאסוף מוצרים ומצרכים עבור מוקדים צבאיים ותושיב הדרום, וכעת החליטו גם לפתוח את ביתם למשפחה מהעוטף שזקוקה לבריחה מהבית.
"חברים יקרים ואהובים שלי מהדרום, אשתי ואני דיברנו על זה ואנחנו יודעים שיש הרבה משפחות שלא מוצאות את עצמן עכשיו בתוך המצב הנורא הזה, ואין להן איפה להיות. אז אנחנו רוצים להזמין משפחה כזו להיות אצלנו. לכמה זמן שתצטרכו" אמר גושן בסרטון שהעלה לאינסטגרם שלו "אז אם אתם מכירים משפחה כזו, או שאתם בעצמכם זקוקים למקום כזה להיות בזמן הקרוב, אנחנו כאן, אנחנו גרים בחדרה, פה באולגה. ואנחנו נשמח לארח אתכם. יהיה לנו לזכות ולעונג".
גם הזמר עדן חסון התגייס לטובת תושבי העוטף והדרום, ופרסם את מספר הטלפון שלו לצורך עידוד ותמיכה: "כל תושבי הדרום הנמצאים בממ"דים וצריכים עידוד ותמיכה בשיחת וידאו מהווטאסאפ, שיחייגו אלי" כתב הזמר "אני איתכם להקשיב לכם ולעודד אתכם". חסון הדגיש וביקש לא לנצל את המצב, וקרא רק לתושבי הדרום שזקוקים לתמיכה הזו להתקשר אליו.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים