בעקבות מלחמת "חרבות מגן" שעדיין מתחוללת, כוכבים ישראלים עם עוקבים רבים מרחבי העולם מנצלים את הרשתות החברתיות על מנת לבצע הסברה ישראלית. אחרי שהשחקנית הבינלאומית גל גדות העלתה פוסט שקורא לעמוד לצד ישראל, גם נועה קירל, שצברה בשנים האחרונות קהל מעריצים בינלאומי, מתגייסת למצב ומעלה פוסט הסברה עם דגל ישראל ל-1.8 מיליון העוקבים שלה.

"24 השעות האחרונות היו לי מאוד קשות לעיכול ואני עדיין מנסה למצוא את המילים הנכונות לבטא את הכאב העצום שאני והמדינה שלי עוברים" כותבת הזמרת "אתמול, לפנות בוקר שוגרו לעברנו מעל 3000 רקטות, 300+ מאחינו ואחיותינו נטבחו על ידי מחבל שחדר לערים שלנו, 1000+ נפצעו, והחיילים והאזרחים שלנו (כולל ילדים חפים מפשע וקשישים) נחטפו ונלקחו לעזה".

"ליבי כואב על הקורבנות והמשפחות שהושפעו מהטבח ההרסני הזה" כותבת קירל "ליבי איתכם ואני מתפללת לחזרה מהירה של אחינו ואחיותינו הביתה. אין לי ספק שננצח". את הפוסט היא סוגרת עם המילים בעברית "עם ישראל חי".