מבזקים
סרוגים

מרגש: הרב הראשי רקד עם החניכים עם המוגבלות. צפו

הרב דוד לאו הגיע למרכז 'עדי' בירושלים ורקד ביחד עם החניכים עם המוגבלות שחגגו את שמחת בית השואבה. במרכז עדי התרגשו מהביקור של הרב הראשי וסיפרו: "הרב הקפיד לעבור חניך, חניך, לרקוד עימו, לשמח ולדרוש בשלומו"

מרגש: הרב הראשי רקד עם החניכים עם המוגבלות. צפו
מרגש: הרב הראשי רקד עם החניכים עם המוגבלות. צפו צילום: הרב לאו בשמחת בית השואבה במקום (ללא קרדיט)

אירוע מרגש, נערך היום (שלישי) בירושלים, כאשר מאות חגגו את שמחת בית השואבה יחד עם אנשים עם מוגבלויות במרכז 'עדי ירושלים'. מי שהשתתף באירוע המשמח זה, הרב הראשי לישראל הרב דוד לאו שליט"א

הרב לאו בחר לחגוג את שמחת בית השואבה יחד עם ילדי ובוגרי חניכי 'עדי ירושלים' כולם אנשים עם מוגבלויות קשות.  ומורכבות. החניכים חגגו לצד בני משפחותיהם, אנשי צוות, מתנדבים ושכנים מסביב שהגיעו לחגוג.

במרכז 'עדי', ציינו כי הרב לאו, הקדיש זמן רב מזמנו והקפיד לעבור חניך, חניך ולרקוד עימו, לשמח ולדרוש בשלומו ואף לברך את בני משפחתו.

מנכ"לית עדי ירושלים שלומית גרייבסקי סייפרה: "קשה לתאר במילים את השמחה שהייתה במקום, כולם יחד באחדות אמיתית ובשמחה עצומה. אני מודה לרב הראשי לישראל על האור הגדול שהכניס לאירוע ולכל אחד מהמשתתפים שהגיעו לשמוח בחגיגה המופלאה הזאת".

הרב הראשי לישראל, הרב דוד לאו אמר באירוע: "אני מודה לכל מי שזכיתי לרקוד איתו, הייתי במקומות של שמחה אבל לא הייתי במקום של שמחה גדולה כל כך"

הרב דוד לאו עדי ירושלים שמחת בית השואבה