הזמרת שירי מימון נאלצה לקטוע אמש את ההופעה לציון 20 שנות קריירה שלה, כשהיא ממררת בבכי. היום היא סיכמה את האירוע וכתבה את התובנות שהיא לקחה ממנו.
בחשבונותיה ברשתות החברתיות כתבה מימון: "אתמול למדתי שיעור בענווה. אל מול כוחות הטבע, הרצון בשליטה ובתכנון – יש מציאות אחרת שלפעמים דופקת בדלת. גיליתי שאני חזקה יותר מכפי שחשבתי והרבה בזכותכם. אני רואה מהבמה אלפים של אנשים עומדים. בגשם. לא זזים. שרים אקפלה, עוצמים עיניים ומתפללים שהסופה תעבור, שהמופע יחזור, שנוכל לחגוג ביחד. לא נשברים, רטובים מכף רגל עד ראש. אבל לא זזים לשום מקום. מגוייסים, מתפללים למעני".
"לא נתתם לי להישבר. אל מול הדמעות שלי, ומשבר ועוד משבר ועוד משבר – אתם שם. לא מוותרים. לא נותנים לי לוותר. באמת שאין לי מילים, מנסה לעכל. להבין מה בכלל קרה אתמול? איך זכיתי שכל כך הרבה אנשים שולחים לי כל כך הרבה אהבה? מי שהיה שם יודע שעברנו חוויה שלא תישכח".
"תודה לכם. תודה ללהקה שלי ולצוות שמלווה אותי הכי צמוד. תודה ליוני שרק במבט מילא אותי תקווה. תודה לשמעון שלא וויתר, חיזק אותי ותמך. תודה למארינה, האישה המוארת הזו שסחבה אותי לבמה ולא נתנה לי להתייאש, שבכתה איתי וגרמה להכל להתניע מחדש. תודה לריקי, אבי וברי – שעמדו בצד ועל הבמה יחד איתי, ניצחו את הרגע וחיבקו. תודה לצוותים הטכניים שלא נרגעו עד שמצאו את התקלה וככה הצלחנו לתת הופעה שלא נשכח בחיים. משתפת מעט מתרגשת מלא ובעיקר לא נרגעת. המשפט: יש לי את הקהל הכי טוב בעולם מקבל היום חותמת נצח על הלב שלי".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
חחחחח
קצת גשם זה דרמת ענק?
13:46 03.10.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר