חדשות

גנץ מגלה: למה הגבתי רק היום לסערת יום כיפור

48 שעות לקח לבני גנץ לגנות את אלימות המפגינים נגד המתפללים ביום כיפור. כעת הוא מסביר מדוע התגובה התעכבה, והאם זה קשור לסקרים מאמש

בני גנץ, איים בשביתה כחלק מהמאבק ברפורמה
| בני גנץ, איים בשביתה כחלק מהמאבק ברפורמה צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

בין שלל התגובות לפיצוץ תפילת יום כיפור בתל אביב, הייתה חסרה זו של יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ, שהתייחס לאירוע רק היום בצהריים – 48 שעות אחריו.

כעת מגלה גנץ מדוע לקח לו זמן לגנות את האלימות של המפגינים נגד המתפללים, ודוחה את הטענות לפיהן הסקרים של אתמול הם אלו שהניעו אותו להגיב.

בראיון לחדשות 12, הסביר גנץ: "אני ביום כיפור קורא מחזור ולא טוויטרים, ולוקח זמן לברר את העובדות".

על הטענות לפיהן הוא הגיב בגלל הסקרים מאמש בהם נתניהו חזר להוביל, אמר גנץ: "שימי פוליגרף, תראי שאני לא יודע מה התוצאות של הסקרים. לא בגללם שיניתי תגובה".

בנצי רובין

על התרחיש בו הוא ייכנס לממשלת נתניהו, אמר גנץ: "אם יהיו תנאים שיאפשרו ממשלת אחדות – כבר הוכחתי שאני יודע לעשות את זה. נתניהו לא רוצה באחדות".

תגובות

49
47
נ.
27.09.23

גנץ שקרן מאכזב

1
מנדלבלוף
29.09.23

גם הגינוי המאוחר אינו גינוי ראוי לשמו... גיבור פרשיית המידד החמישי חזר בתשובה שלמה וכעת הוא ממש צדיק יסוד עולם. האיש הצדיק מנותק לגמרי מהעולם וקורא מחזורים. ובכל זאת גם לאחר שהצדיק התחבר סוף סוף לעולם המעשה הוציא גינוי חלול לפיצוץ התפילות המאורגן שעשו אלה שהם חברים שלו... האם האיש מפחד מהפורעים? האם מישהו מהם מאיים עליו? ושאלת השאלת האם הצדיק הזה תפוס בגרונו?

2
ויקטור
29.09.23

שיהיה גבר ויתנצל ויבקש סליחה מנתניהו... מה גנץ חושב שאנחנו ילדים קטנים ומספר לנו סיפורי סבתא? שיהיה גבר ויקח אחריות ויתנצל לפני ביבי נתניהו, שמייד גינה בחריפות את פשע השנאה, של הפורעים שונאי הדת שחיללו את התפילה ביום הקדוש ביותר לעם היהודי. ועל זה בני גנץ תקף אותו קשות, כאילו נתניהו הוא האחראי לחרפה, ולא הפורעים עצמם שהם שונאי ביבי נתניהו וחלק בלתי נפרד מהמחנה של בני גנץ...

46
המוטציה השמאלנית
27.09.23

הקרן הוא פשוט חיכה שיגידו לו מה להגיד הבוקק הואבוק

45
שלום
27.09.23

אף אחד לא כתב מהצריך לקרוא לציבור אז הוא שתק