צוותי מגן דוד אדום פינו שני פצועים במצב קל מסירה בכנרת, לאחר שנפגעו כתוצאה משאיפת עשן.

מוקד מגן דוד אדום של מרחב הירדן קיבל דיווח על 2 גברים ששאפו עשן בתוך סירה במהלך שיט בכנרת, חובשים ופרמדיקים הוזעקו למקום ומעניקים טיפול רפואי לשני גברים שנפגעו כתוצאה משאיפת עשן.

צוות מגן דוד אדום הוזעק למקום חבר בעזרת סירת הים-בולנס של מד"א לסירת שיטור ימי אשר העבירה לטיפולם גבר שסבל מקוצר נשימה לאחר ששאף עשן במהלך שיט בסירה.

גבר נוסף הובא לחוף הסמוך וטופל על ידי צוות נוסף, השניים פונו לבית החולים פוריה במצב קל.

חובש רפואת חירום משיט סירת הים-בולנס של מד"א, עוזי אמסלם סיפר: "חברנו באמצעות סירת הים-בולנס של מד"א לסירת השיטור הימי, שהביאו אלינו גבר שסבל מקוצר נשימה לאחר ששאף עשן. מיד הענקנו לו טיפול רפואי בשטח והעברנו אותו לניידת טיפול נמרץ של מד"א, שפינתה אותו לבי"ח כשמצבו קל. גבר נוסף שהובא לחוף סמוך כשהוא עם קוצר נשימה, טופל ע"י צוות מד"א נוסף ופונה גם הוא לבית החולים כשמצבו קל."