אחרי העימות ברשת מול האם השכולה, ח"כ אחמד טיבי מחק את התמונה שפרסם בה הוצגו לכאורה ילדים פלסטינים שנהרגו מירי של צה"ל – בה נמצאה גם תמונתו של עידו אביגל ז"ל, הילד בן ה-5 שנרצח בשנת 2021, לאחר שרקטה שנורתה על ידי חמאס פגעה בביתו שבשדרות וגרמה לפטירתו. בעקבות זאת, טיבי העלה גרסה חדשה של התמונה שלא כוללת את אביגל.
בפוסט המעודכן טיבי כתב כי "מחקתי את התמונה הראשונה מתוך כבוד לבקשת אמא שכולה, אמו של עידו ז״ל שהזכרתי אותו כמה פעמים בשנים האחרונות".
עוד טען כי "ילד הוא ילד הוא ילד. הרג ילדים הוא נורא. פלסטינים וישראלים. זה עדיין לא משנה את העובדה שהצבא ירה והרג מאות ילדים פלסטינים בשנים האחרונות. יש טייסת קרב שהודתה בכך. אני מגלה אמפטיה לצער והכאב של כל אמא. אני מעולם לא הייתי ממעיט בכאב של אחרים ולא משתמש בביטוי 'כל מיני ילדים'. גם לאמא הפלסטינים זה כואב. אין מונופול על הכאב. והכאב של מאות אמהות פלסטיניות על מות יקיריהם הוא כאב אמיתי. מי ייתן ולא יהיו עוד הרוגים לרבות לא ילדים. כל הילדים. יהי זכרם ברוך, ערבים ויהודים כאחד".
חוץ מאלה שכן..
( מחקתי את התמונה הראשונה מתוך כבוד לבקשת אמא שכולה , אמו של עידו ז״ל שהזכרתי אותו כמה פעמים בשנים האחרונות.ילד הוא ילד הוא ילד . הרג ילדים הוא נורא . פלסטינים וישראלים. זה עדיין לא משנה את העובדה שהצבא ירה והרג מאות ילדים פלסטינים בשנים האחרונות. יש טייסת קרב… https://t.co/rtqAvRcWmN pic.twitter.com/eBEdwwN0kg
— Ahmad Tibi (@Ahmad_tibi) September 19, 2023
כאמור, העימות בין טיבי לאם השכולה החל כאשר חבר הכנסת פרסם ברשתות תמונה בה לכאורה נמצאים ילדים פלסטינים שנהרגו מירי של צה"ל – זאת בתגובה לציוץ של כתב "ישראל היום" יהודה שלזינגר שאמר כי "גם הבוקר חשוב לתקן את הנזק ולהזכיר: צה"ל לא מפציץ בתים עם ילדים. בתוך התמונה המסיתה נמצאה גם תמונתו של עידו אביגל ז"ל, שנרצח ב-2021 אחרי שרקטה של חמאס פגעה בביתו שבשדרות.
אימו השכולה של עידו הגיבה בחשבון הטוויטר האישי שלה לחבר הכנסת ותקפה: "אחמד מה נשמע, שומע? זה סבבה לגמרי לקחת כל מיני ילדים, לשים אותם בתמונה אחת ולספר לעולם שצהל הרג אותם, אבל יש מצב אתה מוריד את התמונה של הילד שלי משם?". האם הוסיפה בכאב: "אני די בטוחה שחמאס רצחו אותו, ופצעו את הבת שלי, וגם את האחיינים שלי, וגם אותי אבל אני לא ילדה אז שיהיה. אה כן, הם ירו לבית!".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
אברהם
איך משאירים אנשים כאלה בממשלה הערבים זה בושה למדינה שלנו
14:14 21.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ש
לטיבי -בוגד וגייס חמישי במדינה
07:01 20.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנדר וויגין
כלב בן כלב!!!!!!!!!!!
19:28 19.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פיפו
שילך כפרה על כל הילדים היהודים שנרצחו ו
16:54 19.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אריק
ימח שמו ויאבד זכרו של המחבל המטועב טיבי
16:50 19.09.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר