מזל טוב: שנה אחרי שאיבדה את בנה עידו במהלך מבצע "שומר החומות", שני אביגל ילדה היום (שני) בן נוסף, ביום העצמאות ה-74 למדינת ישראל. הברית צפוי להתקיים בשבוע הבא, בדיוק ביום השנה למותו של עידו.

ראש הממשלה נפתלי בנט בירך את האם היולדת, וכתב בטוויטר כי הוא "מאחל מזל טוב, נחת והמון אושר לשני אביגל, אימו של עידו אביגל ז"ל, שילדה בשעה טובה בן, ביום העצמאות למדינת ישראל. עם ישראל חי".

גם שר הביטחון בני גנץ איחל למשפחה: "התרגשתי לשמוע שנולד להם בשעה טובה בן. במעבר שבין יום הזיכרון לעצמאות ובתמהיל של יגון ושמחה שאי אפשר לתאר במילים – הם מביאים חיים חדשים. מאחל להם בריאות ואושר רב. מזל טוב".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

פגיעה ישירה בשדרות (צילום: דוברות המשטרה)

כזכור, עידו אביגל בן ה-5 נהרג ב-12 במאי 2021, במהלך מבצע "שומר החומות", לאחר שרקטה ששוגרה מרצועת עזה פגעה בביתו שבשדרות. האם סיפרה לאחר מכן כי רסיס מהרקטה חדר דרך חלון הממ"ד שבו בני המשפחה שהו ופגע בעידו, שלבסוף מת מפצעיו. שני עצמה אושפזה בבית החולים לאחר שנפגעה קשות באירוע.