אחד הפצועים בלחימה בעזה הוא בנו של אלוף משנה דרור וינברג, מפקד חטיבת יהודה שנהרג בפיגוע ב"ציר המתפללים" בחברון. בנו של וינברג, המשרת ביחידה מובחרת, נפצע היום (שלישי) באורח קל עד בינוני בהיתקלות עם מחבלים בדרום הרצועה.
הפצוע, נשוי ואב לילדים, פונה באמצעות מסוק לבית החולים 'סורוקה' בבאר שבע כשהוא סובל מפגיעות ברגליו. עם הגיעו לבית החולים הוא הוכנס לחדר ניתוח.
נזכיר, כי דרור וינברג היה הקצין הבכיר ביותר שנהרג באינתיפאדה השנייה. הוא נהרג בשנת 2002 מירי לעבר ג'יפ שבו נסע לעבר זירת הפיגוע בחברון. יחד עמו נהרגו 11 בני אדם נוספים, ובהם חיילים ואנשי כיתת הכוננות של קריית ארבע.
בתוך כך, במהלך הלילה פונו כ-16 חיילי צה"ל שנפצעו בעזה לבית החולים סורוקה בבאר שבע. אחד החיילים נפצע באורח קשה, שניים נוספים באורח בינוני והשאר באורח קל. בבית החולים סורוקה מאושפזים 37 חיילים, חמישה באורח קשה, 16 באורח בינוני והיתר באורח קל.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
שלום בסופה
08:47 23.07.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמחה
18:50 22.07.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר