בבית החולים רמב"ם שבחיפה הודיעו הבוקר (שני) כי נקבע מותה של הצעירה בת ה-25 אשר נפצעה אנושות באירוע ירי באום אל פחם ביום חמישי האחרון. מותה נקבע אחרי 4 ימים שבהם היא הייתה מאושפזת בטיפול נמרץ כללי כשהיא מורדמת ומונשמת.
כאמור, בשבוע שעבר דווח על אירוע ירי לעבר רכב בצומת מושירפה, בו נפגעה תושבת אום אל פחם בת 25 שפונתה לבית החולים. במקביל, המשטרה פתחה בסריקות אחר מבצעי העבירה, לצד איסוף ממצאים בזירות השונות.
באותו ערב דווח גם על אירוע דומה שהתרחש ברחוב שמריהו לוין בחיפה, שם נפצע גבר בן 43 בתקרית אלימה בעיר. צוותי הרפואה העניקו לו טיפול רפואי והוא פונה לבי"ח רמב"ם במצב בינוני עם פציעה חודרת.
מוקדם יותר באותו יום דווח על גבר כבן 34 שנפצע באורח בינוני בעיר לוד. הוא פונה לבית החולים שמיר אסף הרופא כשהוא סובל מפציעות חודרות.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים