בשבוע שעבר קיימה חברת התעופה אל על את אירוע השקת התפריט החדש שלה, לאחר חודשים של עבודה עם השף אסף גרניט. בנוסף לתפריט הרגיל בכשרות של הרבנות לכשרות ארצית, התפריט הותאם גם לארוחות מהדרין בהשגחת העדה החרדית, ולפי טענת גרניט עצמו, הן אפילו עוד יותר טעימות.

לא רק לעסקים

לא רק מחלקת העסקים זוכה לשדרוג התפריט, ובין המנות החדשות במחלקת התיירים תוכלו למצוא את מנת הקציצות החדשה, ברוטב חמוסטה דלעת על מצע של אורז ואטריות. גם תפריט הכריכים השתדרג ועכשיו כולל 3 סוגי כריכים חדשים מלחמניית פרעצל: כריך בריסקט- עם בצל אפוי, איולי שום, ואיולי צ'יפוטלה. כריך גבינת לאבנה טבעונית- עם חתיכות של סלק, גבינת לאבנה טבעונית וסחוג לא חריף, וכריך עוף בצ'ימיצ'ורי לימון.

בהמשך ייכנסו כריכים נוספים לתפריט, ביניהם גם כריך "שניצל של שישי", וכריכים חלביים חדשים.

שניצל של שישי (צילום: אנטולי מיכאלו)

משתדרגים

גם במחלקות העסקים והפרימיום מתווספות מנות חדשות: הלחמים שודרגו ולסלטים התווספו קרוטונים וגם יוגורטים. המנות כוללות גם חביתת פטריות או קובנה עם רסק, סחוג וביצה קשה לבחירה. ולארוחת ערב? ראגו פטריות על קרם פטריות ובצלי שאטה אפויים, סלט קייל עם שאלוט אפוי וויניגרט ג'ינג'ר.

במנות העיקריות ניתן למצוא פרגית מסחאן עם בורגול עדשים ותבשיל מנגולד, חורשט סבזי עם אונטריב ואורז שעריה, או חריימה בורי עם גרגירי חומוס וקוסקוס.

פרגית מסחאן (צילום: אנטולי מיכאלו)

מה הכי חשוב בטיסה?

במהלך האירוע חשפה חברת אל על כי במחקר שערכה בקרב נוסעים ישראליים, הם מצאו כי 75% מהמשתתפים העידו כי הארוחה היא חלק בלתי נפרד מחוויית הטיסה, וכי 85% היו מעדיפים שיעירו אותם כשהאוכל מגיע, על מנת לא לפספס אותו.