כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום ועריכה: יוני מאיר)

טורטייה תפוחי עץ ודבש:

4 טורטיות

3 תפוחי עץ גרנד סמית

1/4 כוס סוכר

50 גרם נטורינה

1/2 כפית קינמון

דבש לקישוט

אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי העץ. חותכים לקוביות קטנות. ממיסים את הנטורינה במחבת ומוסיפים פנימה את תפוחי העץ, הסוכר והקינמון.

מבשלים כ10 דקות על להבה בינונית עד לריכוך. קורצים בעזרת קורצן עיגולים מהטורטיות. מזהיבים קלות את פרוסות הטורטיה מצד אחד ומקפלים ל-2 בעודם חמים.

מעבירים לצלחת וממלאים בכף תפוחי עץ מקורמלים. מזליפים מלמעלה מהדבש מגישים וזוללים ככה בידיים.