בעוד מספר חודשים יתקיים פרויקט 'צמאה' המסורתי השביעי במספר, אשר מחדש ניגונים חסידיים עתיקים והופך אותם לחלק מהפסקול הישראלי של כולנו. אחרי שלקח חלק בצמאה 5, הזמר והיוצר אמיר דדון חוזר לפרויקט עם סינגל חדש ומרגש בשם "ישוב".
אמיר דדון/ ישוב
"אני מרגיש בעצמי כמי שהניגון עושה לו משהו עמוק ופנימי" מספר דדון על שיתוף הפעולה עם הפרויקט "זה משהו שעוטף אותך, כמו מים. ההשתדלות העמוקה והרצון היומיומי שלנו ללכת בדרך הנכונה, להיות אנשים טובים יותר, לתת מחילה באהבה ללא תנאים בדיוק כפי שאנחנו מקבלים מהבורא, על אף הטעויות, בתהליך ובדרך של התפתחות ועבודה עצמית מתמדת".
פרויקט צמאה הציגו בעבר מספר שיתופי פעולה ייחודיים עם מוזיקאים רבים כמו ברי סחרוף, חנן בן-ארי, ישי ריבו, שולי רנד, נתן גושן, עמיר בניון, שלומי שבת, דוד דאור, רמי קליינשטיין, עקיבא ועוד.
שבוע צמאה המסורתי יתקיים בימים רביעי ט"ז כסלו, 29.11.23 ועד יום רביעי ערב חג החנוכה, כ"ג כסלו, 6.12.23.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים