ראש הממשלה בנימין נתניהו, הגיב לדבריה של שקמה ברסלר, במהלכם היא תקפה את נסיונות ההידברות עם הקואליציה סביב הרפורמה המשפטית ואמרה כי "לא מדברים עם נאצים".

ברסלר אמנם התנצלה היום על דבריה, אך עוררה תגובות רבות במערכת הפוליטית.

נתניהו הגיב, כאמור, לברסלר, ואמר: "אני מגנה בחריפות את דבריה של מובילת הפגנות השמאל, שקמה ברסלר, שהתייחסה לשרי הממשלה כאל ״נאצים".

"האמירה השערורייתית הזאת היא גם זילות השואה, וגם הסתה פרועה לרצח שרי הממשלה ונבחרי ציבור. הזכות להפגין איננה הזכות להסית", אמר נתניהו.

ברסלר, אחת ממנהיגי המחאה נגד הרפורמה המשפטית, תקפה את הקריאה לשיחות פשרה אצל נשיא המדינה, ואמרה: "אסור לדבר עם נאצים – יהודים או לא יהודים, בשולחן של עשרה אנשים ונאצי אחד יושבים 11 נאצים. זה מה שמייצרים כשלא מעיפים החוצה את הפאשיסטים".

הערב היא צייצה בחשבון הטוויטר שלה: "טעיתי אתמול בהתבטאות שלי. השתמשתי במילה שאין לה מקום בשיח. אני מצרה ומתנצלת על האמירה הזו. גם טעויות הן חלק מהחיים ומהמאבק שלנו על המדינה שלנו והעתיד שלנו. רק מי שלא עושה לא טועה. מתקנת וממשיכה".