מבזקים
סרוגים

גולן תקפה את מיכאלי – החתן החרדי מאיים בתביעה

איש התקשורת מאיים לתבוע את מאי גולן לאחר שזו כתבה על תמונה של מיכאלי בחתונה של זלמנוביץ': "כשבעל השמחה פוקד של מפלגת העבודה, העקרונות גמישים"

כ' אלול התשפ"ג
גולן תקפה את מיכאלי – החתן החרדי מאיים בתביעה
גולן תקפה את מיכאלי – החתן החרדי מאיים בתביעה צילום: (יונתן זינדל/פלאש90)

אתמול (שלישי) התחתן איש התקשורת ישכר זלמנוביץ', כאשר בחתונה השתתפה גם יו"ר מפלגת העבודה, מרב מיכאלי.

לאחר שפורסמה תמונתה של מיכאלי בעזרת הנשים, פירסמה השרה לקידום מעמד האישה, מאי גולן, את התמונה וכתבה בחשבון הטוויטר שלה: "יישר כוח לחברת הכנסת מרב מיכאלי, אשר הגיעה הערב לכבד אירוע – שנערך בהפרדה מגדרית מלאה בכפר חב"ד. כשבעל השמחה הוא פוקד של מפלגת העבודה במגזר החרדי, העקרונות גמישים וגמישות".

(צילום: Avshalom Sassoni/Flash90)

בתגובה להודעה של גולן, כתב היום זלמנוביץ': "היי מאי. בוקר טוב ותודה על הברכות החמות, תסירי את החסינות שלך וניפגש בבית משפט".

"בשונה ממך, אני מקבל גם אנשים שחושבים אחרת ממני. אני יודע שקשה לך להבין שמגיעים לאירוע בלי לגרד קולות לפריימריז. אבל תפנימי שיש אנשים שפשוט באים לשמח חתן וכלה".

חתונה ישכר זלמנוביץ' מאי גולן מרב מיכאלי