מבזקים
סרוגים

תופס צד: ליברמן מודיע על תמיכה בבחירות בת"א

מפלגת ישראל ביתנו הודיעה על איחוד כוחות עם נציגת יש עתיד אורנה ברביבאי לראשות עיריית ת"א. המפלגות ירוצו יחד כרשימה מאוחדת למועצת העיר. לדבריהם: "נקדם ערכים ליברלים וחופש דת"

י"ד אלול התשפ"ג
תופס צד: ליברמן מודיע על תמיכה בבחירות בת"א
תופס צד: ליברמן מודיע על תמיכה בבחירות בת"א צילום: (צילום: ורד אדיר)

מפלגות 'יש עתיד' ו'ישראל ביתנו' הודיעו היום (חמישי) על ריצה משותפת בבחירות המוניציפאליות ברשימתה של המועמדת לראשות עיריית תל אביב אורנה ברביבאי.

על פי הודעת "ישראל ביתנו": נציגי המפלגה בתל אביב-יפו וחברי תנועת ״ת״א חופשית״, עו"ד גיא אבנר ומיכאלה לוין שמיר, יחברו לרשימת "יש עתיד" בתל אביב-יפו בראשות האלופה במיל' אורנה ברביבאי שתקבל את תמיכת יו"ר מפלגת "ישראל ביתנו" ח״כ אביגדור ליברמן".

לדבריהם: "הרשימה המאוחדת תפעל יחד על מנת לקדם את ערכיה הליברליים של העיר בדגש על חופש דת וחופש מדת, קידמה, והגברת תחושת הביטחון האישי והסדר הציבורי לתושבי ותושבות העיר".

אביגדור ליברמן: "דוגלים בערך חיה ותן לחיות"

יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן התייחס לאיחוד. לדבריו: ״מפלגת ישראל ביתנו שמה דגש מרכזי על ייצוג המפלגה בשטח ובערים השונות, מתוך הצורך לקדם אידיאולוגיה ציונית, ליברלית ושוויונית, הדוגלת בערך החשוב והבלתי מתפשר של ״חיה ותן לחיות״. מהיכרותי רבת השנים עם אורנה ברביבאי, נחשפתי לאשת עשייה הפועלת כבר שנים ארוכות למען אזרחי ישראל במישורים רבים. אין לי ספק שאיחוד הכוחות בינינו יטיב עם תושבי העיר״.

ברביבאי תוקפת: "חולדאי מתנהג כמו נתניהו"
ברביבאי תוקפת: צילום: ברביבאי תוקפת:

המועמדת לראשות עיריית תל אביב אורנה ברביבאי בירכה על שיתוף הפעולה: "ההצטרפות של מפלגת ישראל ביתנו מייצרת מכפיל כוח בחומת הברזל שאנחנו מציבים לתל אביב -יפו הליברלית והחופשית, תוך הגנה נחושה על זכויות כלל התושבים, ללא הבדל דת, גזע ומין. אני מודה ליו"ר המפלגה, אביגדור ליברמן, על תמיכתו באיחוד הכוחות ומברכת על הצטרפות עו"ד גיא אבנר ומיכאלה לוין שמיר מתנועת "ת"א חופשית" לרשימה בראשותי. יחד נפעל לקידומה ושגשוגה של העיר עבור תושביה".

 

אביגדור ליברמן אורנה ברביבאי בחירות לרשויות המקומיות 2023 יש עתיד ישראל ביתנו תל אביב