אחרי ההודעה של יו"ר יש עתיד יאיר לפיד למנוע מראש כל שיתוף פעולה עם נציגי עוצמה יהודית ברשויות המקומיות, השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר מוציא הנחייה דומה, ואף משתמש באותו ניסוח של הודעת לפיד, רק הפוכה.
"איתמר בן גביר הנחה את כלל הנציגים והמועמדים של עוצמה יהודית ברשימות המקומיות לא לסגור קואליציות עם יש עתיד ולהכניס להסכמים הקואליציוניים סעיף ברור שלא יישבו בקואליציה של אף מועצה יחד עם רשימה של יש עתיד".
כאמור ההחלטה של יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר מגיעה לאחר ההחלטה הדומה שהתקבלה אתמול (ראשון) על ידי ראש האופוזיציה יאיר לפיד.
לדבריו: "המשימה שלנו היא לבנות קואליציות מקומיות עם נציגים אוהבי עם ישראל ומדינת ישראל, שישמרו על השלטון המקומי כמעוז חזק של שלטון מקומי, יהודי ודמוקרטי. נציגים שבאים לעבוד אצל התושבים ולא להכפיש את ישראל בעולם ולקרוא לסרבנות, לפילוג העם ושנאת אחים".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים