חדשות בעולם

צפון קרוליינה: איסור ניתוחי שינוי מין לקטינים

הרפובליקנים בבית הנבחרים בקרוליינה הפכו לרוב המכריע וביטלו את האפשרות לערוך ניתוח לשינויי מין לקטינים. הם גם יכולים לעקוף את הווטו של המושל רוי קופר

((צילום: gorondenkoff, שאטר סטוק))

נאסרה האפשרות לביצוע הליכים לשינוי מין לקטינים במדינת צפון קרוליינה שבארה"ב. בית המחוקקים של המדינה ביטל ברוב גורף כמה הטלות וטו של מושל המדינה הדמוקרטי, רוי קופר.

הרפובליקנים בבית הנבחרים במדינה הפכו להיות הרוב המכריע בתחילת השנה, לאחר שאחד הנציגים הדמוקרטים החליף מפלגה. המצב החדש מאפשר למפלגה הרפובליקנית במדינה להתגבר בקלות על זכות הווטו של המושל. בית המחוקקים של צפון קרוליינה ביטל גם את הווטו שהטיל המושל על חוקים בנושאי אנרגיה, דיור ועוד.

(צפון קרוליינה, (קווין רוק)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
סם
20.08.23

ניסוי בבני אדם התעשרות על חשבונום ופשעי אנושו פשע כנגד האנושות רצח נפשו של הילד והפיכתו לכלי ניסוי בשל תאוות בצע פרסום וכסף גדול

הצטרפו אלינו