
ראש האופוזיציה יאיר לפיד נפגש היום (שלישי) עם שר החוץ של איחוד האמירויות עבדאללה בן זאיד באיטליה. בפגישה השניים דנו על שיתופי הפעולה האסטרטגיים בין המדינות, על היחסים עם מדינות המפרץ ועל קידום פרויקטים משותפים.
"שמחתי לפגוש את חברי ושותפי לדרך, עבדאללה בן זאיד" אמר לפיד בתום הפגישה. "יחד הנחנו את התשתית ליחסים בין המדינות, ונמשיך לשתף פעולה כדי להעמיק את האינטרסים המשותפים ואת היחסים בין המדינות".
עוד באותו נושא
בזמן שנתניהו עולה לגולן: לאן יאיר לפיד המריא?בנצי רובין

כפי שפורסם אמש בסרוגים, לפיד המריא אמש לחופשה בנאפולי שבאיטליה, כשהוא מלווה ברעייתו ליהיא. החופשה של לפיד בחו"ל מגיעה במקביל לחופשה של ראש הממשלה בנימין נתניהו בנווה אטי"ב שבצפון.
תתקדם אתה כבר לא תהיה ראש ממשלה , אתה מתהדר בנוצות לא לך, מי שהוביל את הקשרים האלה זה ביבי. בזמן שאתה טס לחו"ל ונהנה האנרכיסטים בישראל מונעים מראש הממשלה לנפוש עם רעייתו. הרסתם את המדינה