חדשות

הח"כית החליטה: לא רצה לראשות עיריית חולון

ח"כ יוליה מלינובסקי ויתרה על ההתמודדות לראשות עיריית חולון. הסיבה להחלטתה: הרפורמה המשפטית. לדבריה: "תפקידי הוא להמשיך להיאבק בכל כוחי על הדמוקרטיה שלנו בכנסת"

הח"כית החליטה: לא רצה לראשות עיריית חולון
צילום: צילום: נעם מושקוביץ, דוברות הכנסת

לאחר ששקלה על התמודדותה לראשות עיריית חולון, ח"כ יוליה מלינובסקי החליטה להסיר את המועמדות, לדבריה לטובת המשך המאבק ברפורמה המשפטית.

בציוץ שפרסמה בעמוד הטוויטר שלה ציינה: "בשבועות האחרונים שקלתי בכובד ראש להצטרף למירוץ על ראשות העיר חולון. לא ציפיתי לכמות החיזוקים והתמיכה שקיבלתי מתושבי העיר בזמן הזה. אמנם הייתי 13 שנה חברת מועצה בחולון אבל כבר שבע שנים שאני מכהנת כחברת כנסת".

"אמשיך להיאבק על הדמוקרטיה בכנסת"

עוד הוסיפה: "התקופה האחרונה שאנחנו חווים ובמיוחד קידום ההפיכה המשפטית בחודש האחרון המחיש עבורי שיש לי אחריות לאומית ותפקידי הוא להמשיך להאבק בכל כוחי על הדמוקרטיה שלנו בכנסת.

עדיין לא הגיע הזמן שלי בזירה המקומית אבל בטיימינג אחר, כשהמדינה שלנו תחזור לפסים של נורמליות ואני מייחלת לזה בכל מאודי, אחזור הביתה לחולון".

תגובות

34
29
דן
06.08.23

יוליה מלינובסקי שקרנית הסרים בחולון מראים שאין לך שום סיכוי

28
האמת
06.08.23

הסיכוי שלה להסחר הוא כמו הסיכוי של לפיד להיות ראש ממשלה- אפס !

1
ארקדי
06.08.23

תישארי בתוך פח הזבל של הרוסים,אצל ליברמן בלאט

27
רואה חשבון
06.08.23

חייבים להחזיר את הגויה האנטישמית הזאת לרוסיה. פוטין יודע לטפל בזבל כמוה.