ח"כ לימור סון-הר מלך השוותה בין הסייר שנהרג הערב בפיגוע בתל אביב לבין המתיישב שירה בפלסטיני בעימות אתמול בכפר בורקא.
"דין בנימין כדין תל אביב! כאשר סייר בטחון בתל אביב מחסל מחבל הוא זוכה לתשואות מכל גורמי הבטחון אבל כשיהודי מגן על חייו בבנימין מפני המון ערבי הקם להורגו הוא נעצר בעודו פצוע", צייצה סון-הר מלך בטוויטר.
"מציעה למערכת הביטחון להפנות את כוחותיה לטיפול בקני הטרור במקום לרדוף את תושבי בנימין האוחזים במסירות בארצנו!".
נציין כי אחד העצורים בפרשה עבד בלשכתה ופרש לפני מספר חודשים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
הדברים עוררו סערה בשמאל, כך למשל הגיב ח״כ ולדימיר בליאק מישראל ביתנו: ״מציע לך להשתדל לא להעסיק בכנסת אנשים שחשודים בטרור יהודי״.
אלעזר שטרן מיש עתיד היה יותר חריף: "אין גבול לטירוף. חברת הקואליציה סון הר מלך משווה בין סייר ביטחון בתל אביב, שחרף נפשו להציל אזרחים ישראלים לבין יהודי פורע סדר, התורם לעידוד טרור ערבי . כך נראית הקואליציה המסוכנת הזאת".
מה דעתך בנושא?
49 תגובות
9 דיונים
טובה
מטורפת הסונית הזו
14:29 13.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
רק את ונערי הגבעות רוצים נדל"ן בחינם ולא מענין אותכם אייך להשיג את המטרה. ברצח בתקיפת האחר שיהיו חיליים שוטרים.ערבים רק נדל"ן חינם
15:32 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יניב
אין דין ולא דיין בישראל - ההשוואות חסרות היגיון. דם המתנחלים ונערי הגבעות, השומרים על ארץ ישראל השלמה, ומגנים עליהם בגופם, כנראה לא אותו דם של אותם אלה בעלי תפקיד המגיעים...
אין דין ולא דיין בישראל - ההשוואות חסרות היגיון. דם המתנחלים ונערי הגבעות, השומרים על ארץ ישראל השלמה, ומגנים עליהם בגופם, כנראה לא אותו דם של אותם אלה בעלי תפקיד המגיעים באותה צורה על חייהם ועל חיי הציבור מפני טרור ערבי, המבקש להשמיד אותו בכל מחיר, בכל מקום, בכל הזדמנות שתהיה לו. מעניין שרק במדינת היהודים, ישנם יהודים שרק בזהות שלהם הם יהודים, אבל לא באמת בחשיבה ובאחדות כאחים לאותם חיים ביחד. שנאה לשונה ממך, אם חרדי, אם דתי לאומי, אם חובש כיפה ובסך הכל מסמל את היהדות שלו בדרך שאחר לא ייעשה ויבזה את הזהות שלו. אם יהודי ינסה לקלל את מוחמד, יקבל לינץ ודמו בראשו. אז איפה היהודים שאמורים להזדהות עם הזהות שלנו כיהודים מאמינים? מה מאחד אותנו כיהודים, אם לא האמונה כאחים בדם ובדמות ההיסטורית של יהודי כיהודי לכל דבר. מאפה השנאה הזו של חילוניים לדתיים, שהרי אתה חופשי להיות מי שאתה ולא נדרש ממך להיות דומה לאף אחד, רק בסך הכל תהיה טוב, אוהב יהודי כמוך וזה מספיק!
המשך 15:24 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
נערת הגבעות ונערי הגבעות השווה הזויה למלח הארץ חיילים ושוטרים ומאבטחים בושה לחשוב על זה אל תתקרבי לגברים ראית מה קרה עם השוטרים שיקרת היית מתה שיגעו בך מטורללת.
15:20 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שיר
היא כל כך צודקת..ולא נעים לשמאל לשמוע את זה אבל זו האמת
11:53 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי
מפלגות יש עתיד וישראל ביתינו פשוט יצאו מדעתם ביחד עם נציגהם בכנסת ישראל , מטורפים ...
מפלגות יש עתיד וישראל ביתינו פשוט יצאו מדעתם ביחד עם נציגהם בכנסת ישראל , מטורפים ממש , כול הכבוד לח"הכ הר מלך צודקת במאת האחוזים , הזבלים והקצין הבכיר מטורפים בדעתם .
המשך 11:41 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
למד
השוואה גרועה . לא צריך אוטומטית להגן על מתנחלים רק כי הם מתנחלים .מדובר בהתנחלות לא חוקית ובהתגרות כאשר רועה צאן יוצא בערב לכיוון כפר ערבי .
11:00 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לי
בתגובה ל: למד
אתה דפוק ערבים זרקו על יהודי אבן רוצצו לו את הראש בכוחותיו האחרונים ירה אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך ואת חבריך השמאלנים שונאי היהודים ואוהבי המחבלים בושה בושה לימור צודקת אין הבדל בין המקרים רק שפה מתנקלים ליהודי פצוע קשה במקום לתת לו צלש
13:42 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחי אלעד
בתגובה ל: לי
יהודי מגיע לבצע פיגוע טרור ואז רוצצו את ראשו. אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך....
16:16 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תקשורת בררנית תתבישו
אתם כבר לא משרתים את ציבור הקוראים שלכן מזמן! בוודאי שחכה צודקת אין שום הבדל!!! מה לא ברור כאן מי שיקום להרוג יהודי יחוסל בוודאי. אין שום הבדל אתם מציגים את...
אתם כבר לא משרתים את ציבור הקוראים שלכן מזמן! בוודאי שחכה צודקת אין שום הבדל!!! מה לא ברור כאן מי שיקום להרוג יהודי יחוסל בוודאי. אין שום הבדל אתם מציגים את מה שאמרה לימור כאילו זה נורא ואיום
המשך 09:44 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יובל
טרוריסט ערבי מגיע לת"א, רוצח יהודי ומחוסל. טרוריסט יהודי מגיע לכפר בורקא הערבי, רוצח ערבי ונפצע. מה ההבדל בין הטרוריסט הראשון לשני ?
09:12 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ד מ ו ק ר ט י ה
בושה שפרסמו את הכותרת הזו, ח''כ הכנסת צודקת שני הגיבורים הגנו על עצמם מול אויב שבא לפגע אחד קיבל שבחים ואילו השני זוכה למצוות ביקור חולים מהימר שי
07:16 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחי אלעד
בתגובה ל: ד מ ו ק ר ט י ה
הגן על עצמו ? בא מצוייד בנשק לגזול אדמות מרעה, תקף, ירה ורצח ו,,, "הגן על עצמו" ? יש לך את זה ביותר צדקנות וצביעות ??
09:33 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ךך
בתגובה ל: אחי אלעד
אתה לא נורמלי נקודה אדמות ארץ ישראל שלנו והערבים תקפו את היהודים ופצעו יהודי קשה אבל אתה רשע ואוהב מחבלים
13:44 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יובל
בתגובה ל: ךך
האדמות "שלנו" ? מי אלו שזה האדמות "שלנו" ? גם שלי ? לא !! אלו אדמות של פלסטינאים שמתנחבלים רשעים מנסים לגזול בכוח הזרוע והנשק ומכתימים את היהדות כולה.
17:49 06.08.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר