איש התקשורת והמגיש בערוץ 14, שי גולדן, מתחרט על הצורה בה הוא הביע את דעתו על דבריו של ארי שמאי ואמר כי הוא מתנצל על הסגנון "האלים והבוטה", כהגדרתו, ומתנצל בפני שמאי.

"אני מתנגד נחרצות לדברים שאמר ארי שמאי", הבהיר גולדן בפתח דבריו. "הם הרגיזו והכעיסו אותי וחשבתי שהם גם שגויים ופסולים ופגומים וגם מסוכנים לערוץ; ודעתי לא השתנתה".

"אבל, וזה אבל גדול", המשיך גולדן. "הסגנון בו השמעתי את הביקורת היה מתחת לרמתי, אלים ובוטה, ובהחלט לא כפי הנדרש מאיש תקשורת. יש דרכים להעביר ביקורת, קשה ככל שזו תהיה, מבלי להדרדר לסגנון ולטון ולטקסט כה אלים".

על שמאי עצמו אמר גולדן: "ארי תמיד היה אדם נדיב והוגן ומקסים עמדי, וחטאתי לו בדרך בה הבעתי את זעמי. עבורי זה שיעור ולקח להיות מתון יותר במילותיי, גם כאשר הדם רותח בעורקים. חטאתי לו כאדם, ועליי לתקן זאת".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

מתוך 'הפטריוטים' (באדיבות ערוץ 14)

אחרי דבריו של שמאי, גולדן תקף אותו בחריפות ואמר: "איזה פיגוע עשית לערוץ 14, ולעוד כל כך הרבה עיתונאים טובים שעושים עבודתם נאמנה, שהם אנשים מתונים, ועיתונאים ישרים והגונים. בגללך כל התקשורת נגד ערוץ 14 עכשיו. הכתמת את כולנו".