חדשות

אחרי הקפאת הפרסום: זו ההנחיה של שטראוס לעובדים

חברת 'שטראוס' - שהודיעה על הקפאת הפרסומים בערוץ 14 - שיגרה לעובדיה הנחיה כיצד להשיב במידה והנושא עולה מצד לקוחות החברה

אחרי הקפאת הפרסום: זו ההנחיה של שטראוס לעובדים
צילום: (צילום: סטודיו FutureBrand אנגליה - ויקימידיה)

אחרי ההודעה של חברת 'שטראוס' אמש לפיה היא מקפיאה את הפרסום בערוץ 14, הבוקר נשלחה לעובדי החברה הודעה המסבירה לעובדי המוקדים הטלפוניים כיצד לענות ללקוחות המעלים את נושא הקפאת הפרסומים.

תחת הכותרת "הקפאת פרסום בערוץ 14", נכתב: "אם לקוח מעלה את נושא הקפאת הפרסום בערוץ 14 יש להתייחס באופן הבא: ההחלטה של שטראוס להקפיא פרסום בערוץ 14 לא קשורה למניע פוליטי, אלא קשורה לאחדות ושיח מכבד שחשוב שיקרה בימים כאלה, נשמח לפרסם בכל ערוץ והעיקר שהמסרים בו יהיו ערכיים".

עוד הונחו העובדים כי "חשוב מאוד ליידע מנהל במידה ויש פניה בנושא, יש להתייעץ עם מנהל בכל שאלה או צורך".

אמש הודיעה חברת שטראוס לערוץ 'עכשיו 14' על הקפאת פרסום החברה בערוץ אחרי התבטאויותיו של ארי שמאי בתוכנית הפטריוטים.

במכתב לסמנכ"ל הסחר של הערוץ נכתב כי לאור שורה של התבטאויות בתוכניות הערוץ שנוגדות את ערכי החברה ואמנת האתיקה על פיה בוחרת החברה כיצד ואיפה לפרסם, החליטה החברה כי תקפיא את פרסומיה בערוץ מיידית, עד אשר הערוץ יוכיח כי הוא עומד בערכים ובאמנת החברה.

מגיש תכנית הפטריוטים ינון מגל הגיב למכתב ברשת הטוויטר ורשם: " עופרה שטראוס המילארדרית האולטרא שמאלנית, שנהנית מהכסף של עם ישראל, הודיעה שתפסיק לפרסם בערוץ 14 בעקבות האמירה של ארי שמאי, זו למרות ששמאי הורחק מהערוץ. זו מלחמה פוליטית".

מערוץ עכשיו 14 נמסר בתגובה להחלטת שטראוס: "ההחלטה של חברת שטראוס הינה ביטוי מביך של התנשאות ונסיון לחנך מחדש, באמצעות החתמה על אמנוֺת, את מאות אלפי הצופים של ערוץ עכשיו 14. מוטב ששטראוס תתמקד בטיב ואיכות המוצרים שלה, במקום לנסות לחנך את הציבור."

תגובות

168
120
רפפורט
06.08.23

אנשים לא אהבלים כמו שאתם חושבים עלהם!!

119
לא קונה יותר שטראוס.
01.08.23

לא קונה יותר שטראוס. הם שמאלנים מסריחים!!!!!! לא קונה יותר שטראוס. הם שמאלנים מסריחים!!!!!!

1
איציק זרקא
01.08.23

הם יסתדרו בלעדיך יא נעלול ביביסטי כרות אונה מצוי שבא בלי הכנה למוח!

2
אא
01.08.23

שמאלני יודע מה זה מוח ? פששש איזה הישג

3
אבנר
03.08.23

שטראוס אי אפשר לא לקנות מוצרי חלב שוקולד שתיה הנהלה הלבשה הכל חברות בת של שטראוס עלית גלידות גבינות חלב

4
נועם ח
06.08.23

נחכה ונראה מי יתקפל קודם אידיוט שמאלן

5
עעע
09.08.23

טינופתתתתתת סרוחה ומלוכלך שמאלני מסריח

6
עעע
09.08.23

ולי יש בשביל גלידת שטראוס מלאה בחארה מוקה ..תהני...

7
לאה הזלילית
01.08.23

יש לי בשבילך משהו רטוב פלוץ בטעם ברביקיו,קרקרעי,לאה הגלילית,בת אל,אזרחית,איציק זרקא,ועוד שמות של מיתחזה סידרתי, לאן להגיע לרוקן את התכולה לגו'רה שלך?

118
אריה
01.08.23

השקרים של שלושת הערוצים של השמאל הם השקר הכי גדול בעולם, כולם מכסים על כולם