מגיש תכנית 'הפטריוטים' ינון מגל מגיב לסערה בערוץ 14, בעקבות פיטוריו של ארי שמאי, ואומר כי אם מישהו בונה על זה שכעת צופים יעברו מערוץ 14 לערוץ 12, הוא טועה.

כזכור, אמש אמר ארי שמאי כי הגיע הזמן לשחרר את רוצח ראש הממשלה יצחק רבין – יגאל עמיר.

שמאי התייחס לפסיקת בג"צ טבריה, במהלכו בית המשפט פסל את מועמדותו של בועז יוסף לראשות העיר, ואמר: "אני שמח לשמוע משפט אחד – שבג"ץ ובית המשפט העליון נגד חוקים פרסונליים – אם כך אז הגיע הזמן לשחרר את המתנקש יגאל עמיר, כי גם נגדו חוקקו חוקים פרסונליים".

מגל, כאמור, הגיב לסערה ואמר: "שום פליטת פה מיותרת לא תגרום לאף צופה לחזור אי פעם לערוץ 12".

מגל הוסיף: "רק מזכיר לכם שעל "החרדים האלה מוצצים לנו את הדם", קשת 12 לא רק שלא פיטרו את גלית גוטמן הם אפילו לא השעו אותה לדקה. למי שמדבר על ערוצי הסתה ועוד בגיבוי מההנהלה".

ראוי לציין כי דבריו של שמאי זכו למחיאות כפיים מהקהל שישב באולפן, עם זאת המגיש ינון מגל לא הסכים עם הדברים.

מערוץ עכשיו 14 נמסר: "הדברים החמורים שאמר ארי שמאי משקפים את דעתו בלבד. לאור חומרת הדברים, מר שמאי לא יוזמן יותר להופיע בתכניות הערוץ".