מנכ"לית ארגון השמאל הקיצוני 'שוברים שתיקה' – יעל לוטן – הודיעה היום על סיום תפקידה בארגון.

בהודעה ששלחה לוטן לפעילי מתנדבי הארגון, נכתב בין היתר: "אני מסיימת את תפקידי בשוברים שתיקה. ההחלטה הזו לא התקבלה היום, בשיא הימים המטורפים שאנחנו עוברים, והיא לא קלה לי בשום צורה".

לוטן סיפרה: "אני מעורבת בארגון הזה למעלה מעשור, מאז שנתתי עדות על השירות שלי בגבול רצועת עזה, דרך הסיור הראשון לחברון, ועד לתפקידי הנוכחי כמנכ"לית שותפה. אני כבר לא מסוגלת לחשוב על הארגון הזה כמקום עבודה או אפילו כאקטיביזם. הוא הרבה יותר מזה עבורי. הוא חברים ומשפחה וצורת חשיבה פוליטית ומפוכחת שלא תמצאו בשום מקום אחר".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

ארכיון. מעצרו של מנכ"ל שוברים שתיקה (קרדיט: ארנון בן יאיר)

"אני רוצה להודות לכולכן, לשותפות ולשותפים שלי לאורך הדרך. על כל העשייה ועל הדאגה והמסירות שלכן. ולמרות שאני עוזבת את תפקידי, את המאבק הזה אני לא מתכוונת לעזוב. נתראה בהפגנה הבאה בגוש נגד הכיבוש", כתבה.