מתכון לקרפ צרפתי מעולה שהוא גם חגיגה עם הילדים במטבח וגם נחטף בצ'יק צ'ק
מצרכים ל-20 קרפים:
2 כוסות קמח
2 כוסות חלב
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
4 ביצים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המוצרים בקערה עד שלא יווצרו גושים, אפשר להשתמש במערבל ידני או חשמלי
מעבירים על מחבת טפלון נייר סופג עם קצת שמן, שופכים מעט מהבלילה על המחבת שתהיה מסודרת על כל התחתית
מחכים קצת והופכים לצד השני. מוציאים על צלחת נקיה ומערימים כך עוד 20 קרפים.
הסוד הוא מעט בלילה כדי שהקרפ יצא דק דק.
מה שמים מעל?
הכי כיף להכין צלוחיות קטנות אפילו מכוסות ולשים בהם:
עוגיות אוראו מפוררות, שוקולד קליק, פירורי מקופלת, שוקולד חלב מומס או ממרח שוקולד אהוב
וכמובן אפשר להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולהזליף מעל הקרפ.
להניח את הקרפ באמצע ומסביב כל התוספות הטעימות וכל ילד מרכיב לעצמו קרפ מהחלומות.


מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים