כ-20 פעילי ימין חסמו הבוקר (שלישי) את הכניסה לקיבוץ מעגן מיכאל, בזמן שאנשיו חסמו את כביש החוף במרחק קצר מהקיבוץ. אך לטענת הפעילים, בעוד שבכביש החוף לקח למשטרה זמן רב להגיע, לפעילי הימין חיכו הניידות מיד עם הגעתם.
בארגון חותם טענו כי השוטרים התעלמו ממחאת השמאל, וניידות נוספות הובאו לכניסה לקיבוץ. לטענתם, השוטרים פינו את פעילי הימין, לקחו פרטים מהמוחים, ואיימו במעצרים ובקנסות על הפעילים. עוד דווח כי אחד המפגינים תיעד שוטר לוקח פרטים מאחד מהפעילים – והותקף באלימות תוך שהשוטר מטיח בו קללות.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
אחד מהמוחים סיפר על אכיפה בררנית שלטענתו התקיימה במקום: "את השוטרים לא עניין המחאה של השמאל שעיכבה אלפי אנשים. עניין אותם רק השער של הקיבוץ, אצלנו השוטרים היו נחושים, ורק לאחר זמן רב הם הלכו לטפל בחסימת כביש החוף. אחד השוטרים התנהג באלימות ובבוטות. המצב הזה לא יכול להימשך, מדינת ישראל חייבת רפורמה במערכת המשפט ובפרקליטות".
בארגון חותם תקפו את התנהלות המשטרה בעקבות האירוע. "מדובר כאן בקבוצה של אנרכיסטים שאינה מוכנה לקבל את תוצאות הבחירות ומשבשת את החיים" אמרו. "בחסות התקשורת הם מעוניינים להנדס את התודעה של כולנו, לקבוע לנו איך להתנהג ולחשוב ולפגוע בצביון היהודי של המדינה ובזהות היהודית שלנו".
עוד הוסיפו כי "לצערנו כל מערכות אכיפת החוק משתפות איתם פעולה ובראש ובראשונה משטרת ישראל. ב"ה הציבור בישראל מתקומם נגד האנרכיסטים ולא יאפשר להם להשליט כאן דיקטטורה".

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
אוראל זר
והמבין יבין????????????
13:09 19.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוספוס
יחי ההבדל. אתה כנראה עיוור אם אתה לא רואה את ״״ההפגנות״ של השמאל האלים.
21:01 18.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נמו
אתם אמיתיים? ויותר מ30 עצורים במחאה נגד ההפיכה זו לא אכיפה?? די לשקרים!
18:33 18.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר