חדשות

ליברמן קורא לאופוזיציה: "החרימו את ההצבעות"

אביגדור ליברמן קורא לאופוזיציה להחרים את ההצבעות בכנסת על צמצום עילת הסבירות, במטרה לקעקע את לגיטימיות המהלך והחקיקה עצמה

ליברמן
ליברמן | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

יושב ראש מפלגת ישראל ביתנו, חבר הכנסת אביגדור ליברמן קורא לשותפיו אופוזיציה להחרים את ההצבעות בכנסת על עילת הסבירות.

חבר הכנסת ליברמן פרסם מוקדם יותר היום ציוץ ברשת הטוויטר בו קרא לחבריו לאופוזיציה להחרים את ההצבעות על צמצום עילת הסבירות, וכתב כך: "לאור התקדמות החקיקה החד צדדית מצד הקואליציה, אני קורא לחבריי לאופוזיציה להחרים את ההצבעה על חוק ביטול עילת הסבירות כאשר יגיע לקריאה שנייה ושלישית במליאה".

ליברמן וטען כי מעשה שכזה מצד האופוזיציה יפגע בלגיטימיות החקיקה והוסיף: "שהקואליציה תעביר את החקיקה המטורללת הזאת פה אחד, 64-0 כמו בצפון קוריאה".

יו"ר ישראל ביתנו סיכם וכתב: " אסור לנו לתת לגיטימציה לחקיקה שפוגעת בדמוקרטיה הישראלית ובחוסן הלאומי של אזרחי מדינת ישראל".

חדשות סרוגים

ליברמן מקדם כבר תקופה גישה ניצית בכל מה שקשור להתנהלות האופוזיציה מול הקואליציה, ראשית סירב ליברמן לקבל את מהלכי ההידברות בבית הנשיא ולא שלח נציגים מטעמו להתדיין עם הקואליציה ואף קרא לחברי האופוזיציה למשוך את ידיהם מהמשא ומתן, ויצא מספר פעמים כנגד הסכמות שעל פי דיווחים התקבלו בין האופוזיציה לקואליציה בבית הנשיא.

תגובות

9
9
א
16.07.23

ליברמן,פסיכופט ורוצח סדרתי בשיתוף עם הפרקליטו ליברמן,בגד במדינה עם האחים המוסלמים והמשותפת שאיתם חיסל בשיטתיות את המדינה,,ויחד איתם ממשיך ללבות שנאה ונקמה! הבוגד הפסיכופט,גיבור השמאל, ניסה לרצוח ניצב במשטרה אבל המאפייה המשפטית התעלמה,כפי שהתעלמה מכך שהפסיכופט העלים מעל פני האדמה את כל העדים בחברות הקש שלו,והמאפייה המשפטית סגרה לו את התיק!י

8
א
16.07.23

ליברמן אתה האיש של פוטין לכן אין לך שום קשר לכל החקיקה

7
מיקי
16.07.23

החרמה זה מצטייר כהסכמה לכל האצבעות שהממשלה תעביר,לכן אסור להחרים צריך להצביע כל אחד לפי מצפונו,