האיומים כלפי חברי הכנסת: הוגשה תלונה במשטרה על איומים על יושב ראש ישראל ביתנו אביגדור ליברמן, התלונה הוגשה במשטרה היום (ראשון) בעקבות איומים חוזרים ונשנים על חייו של חבר הכנסת ליברמן. שירות הביטחון הכללי עודכן. בחודשים האחרונים התרבו מספר חברי כנסת משני קצוות הקשת הפוליטית, קיבלו איום מגורמים שונים.
רק לפני מספר ימים הוגש כתב אישום, נגד צעיר בן 26 מכפר סבא בגין עבירה של סחיטה באיומים המופנית כלפי ראש-הממשלה בנימין נתניהו.
צפה בטלוויזיה והחליט לאיים על ראש הממשלה
כזכור מכתב האישום שהוגש על יד עו"ד אור ארבר עולה כי בחודש יוני האחרון, נערך בהר הרצל שבירושלים טקס אזכרה ממלכתי לחללי מבצע "צוק איתן" במעמד ראש הממשלה בנימין נתניהו. בסיום הטקס, פנתה איילת גולדין, אחותו של סגן הדר גולדין ז"ל, לראש הממשלה, והביעה בפניו את מחאתה על כך שגופתו של אחיה מוחזקת על ידי ארגון החמאס.
באותו היום, הנאשם צפה בתוכנית טלוויזיה בה שודר קטע זה, והחליט להפנות איומים כלפי ראש הממשלה, במטרה להניע אותו לכבוש את רצועת עזה ולהחזיר את גופתו של גולדין ז"ל, ושבויים נוספים. בין היתר בגלל שגולדין ז"ל שימש כמדריך של הנאשם בתנועת נוער.

בהמשך לכך, איתר הנאשם באינטרנט את מיקום קברו של סא"ל יונתן (יוני) נתניהו ז"ל, אחיו של ראש הממשלה, שנטמן בבית העלמין הצבאי בהר הרצל, וכתב לו מכתב, בו איים על ראש הממשלה כי אם לא יחזיר את גופתו של הדר גולדין, חייו יהיו בסכנה.
בן גביר: קיבל איום לאחר שעלה להר הבית
לאחר מכן, הצטייד הנאשם במכתב, ונסע לחלקת הקבר של יוני נתניהו ז"ל. עם הגעתו למקום, בשעה 02:56 לערך, איתר את חלקת הקבר, והדביק את מכתבו בתחתית מצבת-השיש. הנאשם עשה כן במטרה שדבר המכתב יגיע לראש-הממשלה.
לפני מספר חודשים גם השר לביטחון פנים איתמר בן גביר קיבל איומים על חייו כשבחרת מפלגתו לימור סון הר מלך קיבלה היום לתיבת ההודעות שלה בפייסבוק איום על חייו של השר. הגורם ששלח את ההודעה הזדהה בשמו של המחבל איברהים אל נאבלוסי שחוסל בשכם לפני מספר חודשים והפך לסמל בקרב ארגוני הטרור.
להודעה צורף איור של מצבה כביכול של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, עליה נכתב "בן גביר, בן צדוק ושושנה, נפטר: בקרוב. סיבת המוות: עלה להר הבית. בהודעה איים הגורם, "לא ננטוש את נשקנו".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
וולטר
עליו . מקדים תרופה למכה . מי יתן ויחקרו אותו על כל הכסף הגדול שיש אצלו ואצל החשבון של הבת שלו !
15:33 16.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הילד"ז
לא ראית חדשות ?
16:22 16.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר