רשת ביג חוזרת בה מהצהרתה ולמרות שהודיעה כי ביום שלישי לאחר החקיקה מתחמי הקניות שלה יהיו סגורים, הרשת מסרה כי חנויות בתחומה יוכלו לפתוח כרצונן.
לאחר שרשת מתחמי העסקים והקניות הודיעה ברעש גדול, כי במידה וחקיקת עילת הסבירות תעבור היום (ב') מתחמי הקניות של הרשת יישארו סגורים לקהל ביום שלמחרת, מה שהוביל לזעם גדול בימין, שאף הגיע לכדי קריאות לחרם ומחאות, כעת נראה שרשת ביג מתקפלת.
לאחר שהודיעו ברשת כי מתחמי העסקים יסגרו ביום שלאחר החקיקה, החלה תסיסה עסקית משמעותית ברשת לאחר ההודעה והסערה שהגיעה איתה. כתוצאה מהתסיסה והזעם מרד רשתות החל בתוך מפעילת המתחמים ביג, כאשר רשתות כמו רמי לוי וחנויות נוספות מודיעות כי יפתחו לעסקים גם במתחמי ביג בלי שום קשר למצב הפוליטי.
בנוסף לכך במהלך יום העסקים שווי מניית החברה בבורסה צנח בכ-3 אחוזים לאחר הודעה על סגירת הסניפים וסירוב החנויות, כעת מדווח כי רשת ביג חוזרת בה מקביעתה כי מתחמי הרשת ישארו סגורים במהלך יום שלישי לאחר החקיקה.
לאחר המכות שספגה החברה, רשת ביג פרסמה הודעה בה מסרה לחנויות הפועלות במתחמים שלה כי: "לא תכפה על אף חנות לסגור את שעריה ביום שלישי", ובכך בעצם חזרה בה לחלוטין מכל סוג של חרם או מחאה, שכן רשת ביג היא מפעילת מתחמים, לא חנויות, וכל כוחה היה טמון בסגירת המתחם מה שהיה מכריח חנויות בתחומן להישאר סגורות אך כעת הודיעה הרשת כי כל חנות שתחפוץ בכך תוכל לפתוח בשלישי, ובכך בעצם חזרה בה לחלוטין ביג מהודעתה המקורית.

מה דעתך בנושא?
9 תגובות
2 דיונים
דני
גם את החברה וגם את המנכל שפועל בניגוד לאינטרס העסקי של החברה. שיבינו מנכ"לים שחברה ציבורית היא לא הצעצוע הפוליטי שלהם
08:54 11.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
לה ח ר י ם את רשת ביג עד להתרסקותה!
03:48 11.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סימבה
הבנתם? זה בעצם נסיון הפיכה של טייקונים ואוליגרכים . הכל כסף
17:46 10.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד בנאור
צנהל םהרשת מקבל שכר של מיליונים והוכיח כמה הוא טיפש.לא שקל נכון את תגובת הימין ואנשי העסקים וגרם לירידת ערך של המניה.אין שכל...אין דאגות.
13:53 10.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גילי
פחחחח יחלשים,יאפסים,יסמרטוטים,יפחדנים יחסרי עמוד שדרה,ידעתם שתחטפו תביעות וחשבתם שבעלי החנויות אנרכיסטים כמוכם,חהחהחהחהחה
13:25 10.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חי גאליס מנכל ביג
כי מספרים להם שרוב העם נגד הרפורמה ולא מקבלים בתוצאות הבחירות כולם משקרים לכולם בתקשורת שוטפים להם את המוח כל היום כל יום וכל מאמינים בשקרים שהם בעצמם המציאו ה ׳ יעזור להם.
16:36 10.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמעון הגלילי
על רעש צלצולים ומצלצלים. לאחר הטרררם הגדול מגיעה ההתקפלות. ברור כאשר המניה צונחת. ובעלי העסקים מתמרדים. אין ברירה לבעלי הרשת לשנות פזא. כאשר מדובר בהפסדים ניגמרו העקרונות. התרגלנו לאזנדת השמאל...
על רעש צלצולים ומצלצלים. לאחר הטרררם הגדול מגיעה ההתקפלות. ברור כאשר המניה צונחת. ובעלי העסקים מתמרדים. אין ברירה לבעלי הרשת לשנות פזא. כאשר מדובר בהפסדים ניגמרו העקרונות. התרגלנו לאזנדת השמאל שאין להם דרך ואמונה. יש רק צו השעה.שמשתנה עם הרוח. מטורללים.
המשך 12:29 10.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צחי
וכל השמאלנים מאתמול שותקים משפט 1 מראה הכל - רשת ביג לא תכפה... מי כאן הדיקטטור האמיתי ?
12:25 10.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סמולני פריבילג
אנחנו יפים יותר,חכמים יותר,משכילים יותר ועשירים יותר מכולכם.
14:07 10.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר