אחרי שאילון מאסק הגביל את מספר הפוסטים אותם יכול כל משתמש לצפות ביום ברשת החברתית "טוויטר" שבבעלותו, חברת מטא תשיק מחר את "Threads" (בתרגום חופשי: "שרשורים") הגרסה של מארק צוקרברג לרשת הציוצים, שתנסה להוות תחרות.
על פי התיאור של האפליקציה בחנות האפליקציות של אפל, נאמר כי היא "אפליקציית שיחה המבוססת טקסט של אינסטגרם". כלומר, על מנת להתחבר לרשת החברתית החדשה אתם נדרשים להיכנס אליה עם חשבון האינסטגרם שלכם.

הרעיון מאחורי הקישור בין שתי האפליקציות, הוא בשביל להימנע מיצירת קהילה חדשה מהבסיס, ולהשתמש בקהילה קיימת שכבר יש למשתמשים, שכל מה שנדרש מהם זה רק להוריד את האפליקציה ולהתחבר. על פי צילומי מסך מתוך חנות האפליקציות של אפל, נראה כי החיבור לרשת חברתית אחרת של מטא יעזור למשתמש למצוא ולעקוב אחרי החברים שהוא כבר עוקב אחריהם באינסטגרם.
בדומה לטוויטר, משתמשי Threads יוכלו להגיב, לפרסם מחדש ולהעביר פוסטים, ואף לבחור את הקהל שיוכל להשיב לפוסטים שלהם.
“Threads זה המקום בו קהילות מתכנסות כדי לדון בכל דבר, מהנושאים שאכפת לכם מהם היום ועד מה שיהיה מגמתי מחר" נכתב בתיאור האפליקציה ב-App Store. "לא משנה במה אתם מתעניינים, תוכלו לעקוב ולהתחבר ישירות ליוצרים האהובים עליכם ואחרים שאוהבים את אותם הדברים – או לבנות קהל עוקבים נאמן משלכם כדי לחלוק את הרעיונות, הדעות והיצירתיות שלכם עם העולם”.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים