ירי הרקטות מג'נין: בצה"ל מעלים הילוך ומתייחסים ברצינות לנושא. בצה"ל הודיעו היום (שלישי) כי הם מתייחסים בכובד ראש לירי הרקטות אתמול (שני) מג'נין. עם זאת בצה"ל מיהרו להרגיע כי אין ביהודה ושומרון תשתית רקטית, כך שלא מדובר בנושא שנמצא בראש טבלת האיומים או במסגרת השיקולים ליציאה למבצע באזור.

יתר על כן, בצה"ל הודיעו כי מטרת הירי מג'נין הייתה ניסיון ליצור פחד ומדובר בניסיון תודעתי ליצור מצג שווא ברשתות החברתיות לפיו יש איום חדש על מדינת ישראל. אחת הרקטות שנורו הגיעה למרחק של 97 מטרים ונמצאה כשהיא ללא ראש עם חומר נפץ כלשהו. בנוסף, נאמר כי מאחורי הירי עומד פעיל מאזור ג'נין שזהותו ידועה למערכת הביטחון .
לגבי איומי הסרבנות שנשמעים, בצה"ל מפרידים בין הצהרות ומכתבים שבהם הם לא עוסקים, לבין סרבנות בפועל ואי התייצבות שיטופלו בכלים המשפטיים והפיקודיים ביחידות. "מי שלא יתייצב – יטופל משמעתית" מסרו.
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
יויו
רק השם יטפל בכל הסרבנים
11:03 02.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אריק
למה למה.תכסו אמא שלהם.מזלט.קרקע
08:33 29.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אדיוטים
צבא של קוסקוסים
20:06 27.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רונן הקוסינאzי מעפולה-תתכונן
עזה 2
18:26 27.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יואב קרמר
אף אחד לא יסרב לשרת על פי חוק. אבל להתנדב נפסיק. רוצים שנתייצב? רק בהתראה מראש כקבוע בנהלים ורק לעשות שמירות ותרגולים. שום דבר מעבר לזה.
18:00 27.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מובילים לשלטון מושחת
מי שחושש ששינויי החקיקה יובילו לשחיתות והרס החברה והכלכלה, ממש לא יפחד מכלא או סילוק מצה"ל. במילים פשוטות הממשלה מובילה למלחמת אחים וחורבן.
17:05 27.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר