חבר הכנסת אלמוג כהן מעוצמה יהודית, טוען כי בדרכו חזרה אמש מהכנסת לביתו באופקים, רכב של בן מיעוטים ניסה להוריד אותו מהכביש. לאחר מכן, הרכב עצר בכניסה לעיר רהט והגיע רכב נוסף.

בהודעה שיצאה מטעמו של כהן, נמסר: "ח״כ כהן חזר מהכנסת לכיוון ביתו בנגב ביחד עם יועצו, כאשר בכביש 40 לפני מחלף בית-קמה הגיח רכב סקודה אשר ״חתך״ אותו מהשול הימני במהירות גבוהה וכמעט גרם לתאונה קטלנית. ח״כ כהן עקב אחרי הרכב עד אשר נעצר בכניסה לעיר רהט, בשלב הזה הגיע מתוך העיר רכב נוסף וחסם את רכבם בצורה מאיימת כנגד כיוון התנועה בכביש המהיר. ח״כ כהן, שמתהלך חמוש, פרק מרכבו לעבר הרכב החוסם אולם משזיהו שמדובר בח״כ, הרכבים ברחו לכיוון העיר רהט. מספר הרכב הועבר לטיפול משטרת-ישראל".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

תקרית בין אלמוג כהן לעופר כסיף. ארכיון (צילום: ערוץ כנסת)

כהן עצמו התייחס לתקרית ומסר: "זהו איננו מקרה מיוחד כי אם שגרת יומם ההזויה של תושבי הנגב. אני שמח שזה קרה לי ולא לרכב עם אמא וילדים, כי זה יכול היה להיגמר בקלות בהרוגים. אמשיך ואפעל בכל כוחי לעבר מטרתי מהיום הראשון: לשנות את המציאות המסוכנת הזו שגבתה ותגבה חיי-אדם".