פועל שגזם עץ ברחוב יהודה בורלא בתל אביב איבד ככל הנראה את אחיזתו ונפל מגובה, הפועל נפצע קשה עם חבלת ראש ונמצא בהכרה מעורפלת.
מעט לפני השעה חמש בצהריים התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן, על פועל שנפלג מגובה במהלך שגזם עץ ברחוב יהודה בורלא בתל אביב.
חובשים ופרמדיקים של מגן דוד אדום הגיעו לזירה והחלו להעניק לפצוע טיפול רפואי, הפצוע, גבר כבן 40 אותר על ידי החובשים במצב קשה עם חבלת ראש ומועבר לבית החולים איכילוב לקבלת המשך טיפול.
חובש רפואת חירום במד"א עודד אדלהייט שהגיע לזירה סיפר: "הפצוע שכב על הקרקע בחצר בית כשהוא בהכרה מעורפלת וסובל מחבלת ראש קשה. סיפרו לנו שמהלך עבודות לגיזום עץ הוא נפל מגובה של כ- 5 מטרים. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות, קיבועים, מתן תרופות להרדמה והנשמה ופינינו אותו בדחיפות לבית החולים."
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים