הוריו של נחמן מורדוף ז"ל, שנרצח בפיגוע הירי בכניסה ליישוב עלי, מסרו הצהרה לתקשורת וסיפרו על דמותו של בנם.

חיים, אביו של נחמן ז"ל, אמר: "נחמן שלנו היה ילד מיוחד. אבל אין לנו שאלות על השם יתברך. הוא נתן לנו אותו כמעט 16 שנה, אהב אותנו ואהבנו אותו. השם החליט שהוא צריך ללכת. קשה לנו אבל השם נתן השם לקח".

הרב הכואב הוסיף: "אנחנו מרגישים שכולם קשורים. אנשים שלא מכירים ורק ראו תמונה באים לפה ומחזקים אותנו. מרגישים את הקשר. אנחנו עם אחד. כולנו".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

אורה מורדוף

אורה, אמו של נחמן ז"ל, סיפרה: "אני לא יודעת מה אפשר להגיד כשהלב נשבר. שהילד שלך הולך. נחמן היה ילד טוב. אהוב. שמח. ילד שעשה הרבה טוב בארץ ישראל ולעם ישראל. אנחנו חזקים. רואים את השגחת השם עלינו. כמה ניסים וחסדים השם מסובב אותנו".

מהיישוב אחיה נמסר: "בימים קשים אלו, אנו מרגישים את החיבוק החם של עם ישראל, וזה מחזק אותנו מאוד. אנו דורשים מממשלת ישראל להכריע את האויב שמבקש לפגוע ולהשמיד אותנו, ולהחזיר את המשילות והביטחון ביישובים ובכבישים. לא נכנע לטרור! נמשיך ליישב את ארצנו בעוז ובגאון".