חדשות טלוויזיה

עכשיו זה סופי: המגישה שמצטרפת לערוץ 13

העיתונאית והמגישה לוסי אהריש תגיש את התוכנית של השעה 16:00 בערוץ 13. היא חוזרת לערוץ לאחר שבעבר הגישה מספר תכניות בערוץ ביניהן התכנית ״שיחת היום״

((צילום: Moshe Shai/FLASH90))

עכשיו זה סופי: העיתונאית והמגישה לוסי אהריש מצטרפת לחדשות 13 ותגיש תכנית אקטואליה ב- 16:00. לאחר שנים הרצועה תעבור לאחריות החדשות שאותה תגיש אהריש.

היא חוזרת לערוץ לאחר שבעבר הגישה מספר תכניות ברשת 13 ביניהן התכנית ״שיחת היום״.

כזכור, בתחילת החודש היא פרסמה פוסט חשוף בו שיתפה את עשרות אלפי עוקביה במצבה הרפואי, בעקבות מספר ניתוחים שהיא עברה בעבר, ובעקבות לידת בנה לפני כשנתיים.

אהריש פתחה בגילוי אישה וכתבה "התחלתי תהליך של שיקום לבטן שלי ולא דרך ניתוח. שנים שאני מסתובבת עם בטן שעברה הרבה טראומות בעקבות שני ניתוחי בטן בעבר. והקיסרי שעברתי בלידה לא ממש עזר לכל העסק לחזור למקום, שגם ככה לא היה במקום בשום צורה. בנוסף, בגיל 30 עברתי ניתוח גב, וכל אלה ביחד גרמו לכל הדבר הזה שנקרא חגורת בטן להיות כל כך חלשה שאני סובלת לאחרונה מכאבים בלתי נסבלים בעקר בבוקר".

היא הוסיפה פרטים וכתבה: "הקיסרי שלי עבר בהצלחה והכל היה בסדר, אבל מכיוון שהבטן שלי עברה כבר ניתוחים בעבר, המעיים שלי נכנסו לשוק ולא תפקדו במשך יומיים. בגלל זה נאלצו להכניס לי זונדה (ללא הרדמה, פעמיים ככה בכיף). החזה התקשה מהחלב שהצטבר והתנפחתי מנוזלים. לא הצלחתי להרים או אפילו להחליף טיטול לאדם וזה פשוט היה סיוט".

אהריש כתבה: "לקח לי כמעט שנה וחצי עד שהתחלתי לזהות את עצמי במראה. ועדיין הכאבים שיש כל בוקר הם תזכורת לשבוע הסיוטי הזה בבית החולים".

אנחנו כל כך רגילים לראות נשים שיוצאות מחדר לידה כאילו כלום וחוזרות לתפקד עוד יותר כאילו כלום. וזה פשוט לא קשור למציאות של רובנו. אז למי שאומר לי: 'יאללה תעשי כבר עוד אחד, אין זמן', תעצרו ותבינו שלידה זה הדבר הכי מטורף שיכול לעבור על גוף של אישה. בהרבה מקרים הגוף לא שוכח וגם לא המציאות שמכה בך כל בוקר".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

38
ערוץ האשפה והטינופת ממשיך באיסוף של אשפה
19.06.23

כמו שאמרנו,כל האשפה של תתי האנושות נערמים בערוצי המדמנה של היקום,הלאה מוסלמית ימח שמך ארורה,לחטוף יהודי חלול ולאסלם אותו,את האשפה של המוסלמים,מכוערת ארורה,

הצטרפו אלינו