שר התקשורת גלעד ארדן מבקש לראות סרוגים וחרדים במועצת הרשות השנייה לטלויזיה ולרדיו.

עם הגשת הרשימות לחברי מועצת הרשות השנייה לקראת מינוי חבריה מחדש, הודיע שר התקשורת כי הוא מציע מטעמו שורה של מועמדים דתיים לאומיים וחרדים.

בין השמות שהגיש שר התקשורת ניתן למצוא את כתבת 'ישראל היום העיתונאית אמילי עמרוסי, ותושבת טלמון נוספת מאירה דולב מנהלת מחלקת התקשורת במועצה האזורית מטה בנימין בלוגרית באתר 'מתנחלות ברשת' (ובתו של יו"ר ועד מתיישבי השומרון בני קצובר).

דמויות ימניות נוספות הן פרופ' טליה איינהורן מאוניברסיטת אריאל – מומחית למעמדה המשפטי של ארץ ישראל במשפט הבינלאומי, המזרחן ד"ר גיא בכור וזאב פריימן, איש רשימת "ישראל ביתנו" בעיריית באר-שבע.

שם בולט נוסף הוא נפתלי זאבי, נכדו של רחבעם זאבי (גנדי) הי"ד המשמש כיו"ר המנהל הקהילתי בשכונת שמואל הנביא בירושלים.

שמות נוספים המומלצים על ידי ארדן הם מנכ"לית הבימה אודליה פרידמן, נשות האקדמיה  ד"ר איילת ברעם צברי וד"ר עמית לביא-דינור, סוהיר נאחס, יו"ר איגוד התאגידים העירוניים, יצחק בורבא ושפיק עבד.

מתוך  24 החברים שהציע שר התקשורת  יתבקש השר לאחר המלצת ארגונים ומוסדות שונים- לקבוע רשימה של 15 חברי מועצה.