תאונת עבודה שנייה תוך שעות: פועל כבן 23 נפצע היום (ראשון) לאחר שנפגע מחפץ כבד במהלך עבודתו במפעל באיזור תעשייה בנוף הגליל. צוותי הצלה שהוזעקו למקום העניקו לו טיפול רפואי ראשוני, ופינו אותו לבית החולים רמב"ם בחיפה כשמצבו קשה.

חובש הצלה משה אברהמס אמר כי "כשהגעתי למקום, מצאתי פועל, גבר בן 23, מחוסר הכרה עם חבלת ראש קשה לאחר שנפגע מחפץ כבד במהלך עבודתו. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני, והוא פונה במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים רמב"ם בחיפה".

כאמור, מדובר בתאונת העבודה השנייה שמתרחשת בישראל הבוקר, כשרק לפני מספר שעות דווח כי פועל כבן 40 נהרג לאחר שנפגע מחפץ כבד במהלך עבודתו באתר בנייה ברחוב היצירה בבית שמש. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה מצאו אותו ללא סימני חיים וקבעו את מותו במקום.

חובש רפואת חירום במד"א שמואל אריאלי סיפר כי "ראינו את הפועל שוכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה וסובל מחבלת ראש קשה. ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו".

שלמה פולישוק, ישי גליק וישראל וינר חובשי איחוד הצלה הוסיפו ואמרו כי "כשהגענו למקום נמסר לנו כי הוא נפגע מזרוע של מנוף שפגע בראשו, תוך כדי עבודתו באתר בניה. למרבה הצער נאלצו לקבוע את מותו בזירה עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".