חדשות

יו"ר הקואליציה: אם יהיה פיצוץ, נמשיך עם הרפורמה

יושב ראש הקואליציה התראיין בנושא הרפורמה המשפטית והצהיר כי במידה ולא יגיעו להסכמות בהידברות והשיחות יתפוצצו, הקואליציה תמשיך עם חקיקת הרפורמה בעצמה כפי שהתחייבה

כץ עם ראש הממשלה נתניהו (Erik Marmor/Flash90)

יושב ראש הקואליציה אופיר כץ התבטא בנושא הרפורמה המשפטית, לאחר שבימים האחרונים גורמים מהליכוד הצהירו כי יש לעזוב את הרפורמה מאחור, אומר יושב ראש הקואליציה כי במידה והמשא ומתן בבית הנשיא לא יתגבש לידי הסכמות והשיחות יתפוצצו, הקואליציה תמשיך את חקיקת הרפורמה.

חבר הכנסת אופיר כץ התראיין לרדיו ynet, שם נשאל על המשך ההידברות בבית הנשיא ועל גורל הרפורמה המשפטית. יושב ראש הקואליציה וענה: ״ראש הממשלה בנימין נתניהו גילה אחריות לנוכח מה שהיה, והלכנו להדברות."

אך סייג והוסיף כי: "אם לא נצליח להגיע להסכמות והאופוזיציה תביא לפיצוץ, שלהערכתי האישית זה מה שיהיה, אנחנו נמשיך עם הרפורמה כפי שהתחייבנו לבוחרים שלנו״.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

10
אני
08.06.23

יאללה בוא נראה אותכם ממשיכים בהפיכה המשטרית

הצטרפו אלינו