הוא תמיד יגרום לנו לחיוך על השפתיים ולכלוך על השיניים, אבל כשמדובר בשוקולד אין מקום לטעויות. הנה מתכון טעים במיוחד למוס שוקולד- קוקוס קרמי.

מרכיבים:

200 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

70 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי

130 גרם חלב קוקוס

30 גרם קורנפלור

50 גרם סוכר

2 ביצים

אבקת קקאו

קוקוס טחון

תותים

הוראות הכנה:

מחממים תנור במצב 100% קיטור על 100 מעלות.

בקערה, ממיסים את השוקולד בבן מארי, מוסיפים חמאה וממיסים יחד.

מערבבים בקערה נפרדת את גבינת השמנת עם חלב קוקוס, סוכר וקורנפלור.

מאחדים בהדרגה את תערובת השוקולד עם תערובת גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד ועד שאין גושים. מוסיפים את השוקולד לאט לאט וממשיכים לערבב.

טורפים את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת.

יוצקים  לתוך כלי סופלה קטנים, אופים במשך 15 דקות ומניחים בצד לצינון.

מפזרים מלמעלה מעט אבקת קקאו וקוקוס טחון, ומוסיפים חצי תות לקישוט.

באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.