אם מיציתם לזרוק תפוחי אדמה למדורה או לעשות על האש, כדאי שתכירו את המאכל הלאומי החדש של ל"ג בעומר: הסמורס.
ס'מור (או סמורס ברבים) זה קינוח אמריקאי פופולרי שמורכב מביסקוויטים, שוקולד, ומרשמלו היישר מהמדורה. שמו של הקינוח המתוק הוא קיצור של המילים "עוד קצת" באנגלית ("some more").
אז איך מכינים סמורס? פשוט וקל!
בשלב הראשון תניחו קוביית שוקולד או יותר על ביסקוויט ושימו בצד. אחר כך בעזרת שיפוד, תצלו חתיכת מרשמלו במדורה (אבל אל תשרפו אותה). כשהמרשמלו חרוך מבחוץ אך לא שרוף, תניחו אותו מעל הביסקוויט עם השוקולד ותסגרו מלמעלה עם ביסקוויט נוסף.
עכשיו, כל מה שנותר לעשות זה לאכול את הסנדוויץ' החם והמתוק שהכנתם, ולהכין עוד אחד.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים