אם נאלצתם להסתכל פעמים על שם הזמר והתבלבלתם לרגע, זו לא טעות. הזמר הצעיר ישי רביבו הוא אחד מהשמות החדשים בתעשייה, ששיריו עוסקים בעיקר במסורת והדת, אך בגרסה אלקטרונית.

בשיחה לסרוגים סיפר הזמר על החיבור המיוחד שיצר בין הטקסטים הדתיים למוזיקה האלקטרונית. "בתור ילד הייתי מחובר לסגנונות מוזיקליים מודרניים 'מערביים'. מוזיקה בועטת עם מקצבים שגורמים לך פשוט לקום מהכיסא ולהתחיל לרקוד אבל לצערי זאת גם מוזיקה שכוללת בדרך כלל תוכן מאד בוטה".

 

רביבו סיפר כי לא הצליח להחזיק בתוכו שני עולמות – סגנון מוזיקלי מערבי, וחיבור לפיוטים וניגונים עליהם גדל בבית. "לצערי לא מצאתי מוזיקה כזו שמשלבת ביניהם באותה התקופה, ומתוך החוסר התחלתי לייצר מוזיקה שמשלבת ומגלה גוון של מוזיקה חדשה שמצד אחד מאפשרת לשמוח ולרקוד אבל גם בעלת תוכן עמוק שמרומם את הרוח".

את הסינגל החדש שלו "מעליי" שהוא משחרר הבוקר, הוא כתב בהשראת השיעורים של הרב לונדין. "אני זוכר שישבתי בשעה מאוחרת מול המיקרופון באולפן , הרגשתי שאני צריך לפרוק ופשוט שטף של מילים יצאו לי מהפה, שחלקם הגדול נולדו בהשראת אותם השיעורים" סיפר רביבו.

האזינו:

כשנשאל על הקושי עם שמו, שדומה לשם הזמר המוכר ישי ריבו, רביבו צחק. "זה תסביך העניין הזה" הוא אומר ומספר על התגובות השונות שהוא מקבל כמו 'חשבתי ישי ריבו, זה בכלל ישי רביבו'. "זה לא מציק לי, זה מצחיק אותי" הוא צוחק "אולי יום אחד אצטרך לשנות את שם הבמה שלי".

אחד הפרויקטים המוכרים של רביבו הוא פרויקט השירים החסידיים, שהפך הזמר לגרסאות אלקטרוניות מקפיצות. בקרוב הוא משיק מופע בכורה, לאחר שבפורים האחרון נסע לקהילה היהודית במקסיקו לסיבוב הופעות קצר.