פגישה ראשונה בין יו״ר הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ לבין המועמד הסרוג לרב הראשי האשכנזי, הדיין הרב מאיר כהנא.
אמש, לאחר ישיבת הקבינט, נפגש סמוטריץ׳ עם הרב כהנא בלשכתו וברך אותו על הבחירה בו למועמד הציונות הדתית לבחירות לרבנות הראשית והביע את תמיכתו המוחלטת במועמדותו.

השניים שוחחו על המשך המהלכים עד הבחירות וסיכמו לעבוד בתיאום מלא כדי להביא לבחירתו של הרב כהנא לרב הראשי.
השר סמוטריץ' אמר לרב כהנא: "האחדות המיוחדת של כל גווני הציבור הדתי לאומי בוועדת הרבנים היתה מרגשת וכשיש אחדות יש סיעתא דשמיא ותוצאות טובות. בעזרת השם נמשיך ונפעל יחד למען חיזוק הרבנות הראשית וזהותה היהודית של המדינה".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
נזכיר כי אתמול בחרה ועדת הרבנים את הרב כהנא, כשארבעים הרבנים מעדיפים אותו על פני הרב מיכה הלוי, הרב אליעזר איגרא והרב אברהם נחשון. מיד לאחר בחירתו, הודיעה מפלגת דגל התורה החרדית כי היא תעמיד מועמד מטעמה לתפקיד הרב הראשי האשכנזי.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
רחמים
הרב שמואל מתאים ביותר
16:38 06.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירון לוי
בצלאל לטפל במינוי הרב שמואל אליהו שליט"א לראשון לציון לישראל
13:55 05.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחמים
הרב שמואל מתאים ביותר
16:38 06.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירון לוי
בצלאל לטפל במינוי הרב שמואל אליהו שליט"א לראשון לציון לישראל
13:55 05.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר