בצה"ל הודיעו הערב (חמישי) כי נעים דרס חסן, המחבל שביצע את פיגוע הדריסה בכפר חווארה בשבוע שעבר, הסגיר את עצמו לידי כוחות הביטחון יומיים אחרי הפיגוע. בפיגוע נפצע לוחם צה"ל באורח קל.

לפי הודעת דובר צה"ל, המחבל היה תושב רמאללה בן 34. כוחות הביטחון ממשיכים כעת בחקירתו.

כזכור, פיגוע הדריסה התרחש ב-21 במאי בכפר חווארה שבשומרון, כאשר המחבל האיץ עם רכבו לעבר החייל שהיה במקום כחלק מפעילות הגנה שגרתית. לוחם נוסף שהיה איתו פתח בירי לעבר הרכב הדורס, אשר נמלט לאחר מכן.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

לוחמי צה"ל רצים מספר שנייות לאחר הפיגוע (שימוש לפי סעיף 27 א)

כוחות צה"ל פתחו אחרי המחבל במצוד והפצוע פונה בהכרה מלאה לבית החולים בילינסון. ברשתות הערביות דווח כי ככל הנראה הפצוע ברח לכיוון שכם. בסרטונים שפורסמו ברשתות הערביות, נראים לוחמי צה"ל פורסים מחסומים לאורך הציר המוביל לשכם.

==

אנחנו עושים מאמץ גדול לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע או לא אותר נעשה לפי סעיף 27א ל"חוק זכויות יוצרים". אם זיהיתם צילום ואתם בעלי הזכויות בו, יש לפנות ל srugim@srugim.co.il