חדשות

תיעוד: מירי רגב מפונה למקלט בזמן אזעקה

שרת התחבורה, מירי רגב, שהתה באשדוד בזמן שהחל ירי הרקטות המסיבי לכיוון ישראל. השרה מיהרה ביחד עם כלל האזרחים למרחב המוגן ואמרה: "אנחנו לא משחקים בביטחון כולם יורדים למקלט"

שרת התחבורה מירי רגב
| שרת התחבורה מירי רגב צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

בזמן שהג'יהאד האסלאמי שיגר רקטות לכל רחבי הארץ, שרת התחבורה, מירי רגב, שהתה בעיר הדרומית אשדוד, וערכה שם סיור עבודה בנמל. בסרטון שהופץ ברשתות נראית השרה כשהיא ממהרת ביחד עם כלל האזרחים לממ"ד. שרת התחבורה אמרה: "כמו שאתם רואים אנחנו לא משחקים בביטחון, יש אזעקה, כולנו יורדים למקלט ואחרי זה נמשיך את הביקור"

IMG_8772
IMG_8772| צילום: השרה רגב ממהרת לממ"ד (ללא קרדיט)

כזכור לפני זמן קצר ואחרי שצה"ל תקף את בכירי הג'יהאד האסלאמי ועוד מטרות רבות ברצועת עזה, הג'יהאד האסלאמי השיב והחל במטח רקטות מסיבי. אזעקת צבע אדום נשמעה בעיר שדרות ובמרחב עוטף עזה, וכן באשקלון ויישובים במרחב לכיש. בהמשך דווח על אזעקות גם באשדוד, גן יבנה, ונתיבות. מדובר צה"ל נמסר כי הפרטים בבדיקה. במד"א אמרו כי לא התקבלו קריאות על נפגעים בשעה זו.

תגובות

26
25
נועם
15.05.23

מירי מירי רגב מנהיגת היהודים

24
מיכל
10.05.23

דוברת צה"ל בעת ההתנתקות האם הביעה אי פעם חרטה על דבריה והתנהגותה אז?

23
יוני מגל
10.05.23

מדוע צריך לראות כול יום אנשים לא חכמים .אין לכם משהו טוב יותר? רק רגב??