המשטרה לא תפתח בחקירה בעקבות התקלה בשידור הריאיון עם נתניהו בערוץ 14 לאחר שלא מצאה היבטים פליליים באירוע ולאחר שמבדיקתם עלה כי מדובר בתקלה טכנית.
במהלך ריאיון עם ראש הממשלה נתניהו בתכנית הפטריוטים לפני מספר שבועות, התרחשה תקלה חשודה אשר שיבשה את הפצת השידור למשך כדקה.
מיד פרסמו ערוץ 14 כי מסתמן שמדובר תקלה בזדון שהפסיקה את הריאיון של נתניהו בפטריוטים. תלונה הוגשה למשטרה כבר למחרת.
עוד מהערוץ נמסר מיד לאחר הריאיון כי "מתחקיר ראשוני של מומחים בתחום, עולה חשש כי מדובר בתקלה בזדון שבוצעה על ידי גורם שהשיג גישה למערך ההפצה. הנהלת הערוץ תמשיך לפעול אל תוך הלילה לתחקר את האירוע החמור, כדי להגיע לגורמים שעומדים מאחורי החבלה".
תגובות
המשטרה? "שמאלנים בוגדים" הרי כל מי שלא מתיישר עם הכוונות של ביבי,שברוב המיקרים מניפולטיביות לטובת תועלת אישית שלו,הוא "שמאלן בוגד"
חחחחחחח
תושבי ישראל עוד לא הפנימו שהמדינה נשלטת ע"י "מאפייה" חזקה מאוד בשירות השמאל.. המשפט "מה תעשו" נשמע כל יום ע"י ה"מאפייה" ותומכיה .
ביבי משקר 20% מהעם תמימים ומאמינים לו. אך ילדיהם שנולדו בארץ משכילים יותר ומבינים שהאדם שקרן ועבד על הוריהם.
עזבו חשש. חלפו כשבועיים. מה גיליתם בערוץ 14? אין מנוס, כשאר המשטרה לא רוצה/מסוגלת/יכולה/חסרת כישורים טכניים/הטיה כלשהי להגיע לחקר האמת, ואולי מה שהם אומרים זו האמת, מה בערוץ 14 חקרו וגילו ואז להביא למשטרה תיק מוכן.